‘De Ape’ druk op Rekkens dahliaveld

afbeelding-nieuw-roy-12351.jpgREKKEN – Leden van de wagenbouwgroep ‘De Ape’ waren maandagmiddag druk aan het werk op het dahliaveld ter hoogte van de Piepermolen. Onkruid wieden, opbinden, oude bloemen verwijderen, allemaal klusjes waar Teun Bleumink en Hermien Teselink geen hekel aan hebben.

De eerste bloemen op het veld bloeien volop, deze worden op dit moment verkocht aan collega’s in heel Nederland. Totdat het corso in Rekken de bloemen zelf nodig heeft. Dat zijn er in totaal zo’n 1,2 miljoen. Vorige week zaterdag zijn de wagenbouwers van ‘De Ape’ begonnen met de bouw van de grote wagen.

Dit jaar zullen er twaalf grote wagens deelnemen aan de corso. Bij de jeugd gaan 60 deelnemers de straat op. Het Rekkens volksfeest wordt vrijdag 28 augustus afgesloten met ‘Dahlia pracht bij nacht’.

Ook vernielingen in Rekken!
We zien ook alles!, afgelopen weekend zijn de verkeersborden langs de Rekkenseweg ook vernield. Vandalen hebben de borden omgegooid en vernield. Komen we steeds dichter bij de daders?

[nggallery id=422]

Deel dit artikel:

3 gedachten over “‘De Ape’ druk op Rekkens dahliaveld”

  1. Ik denk als je alle omgewaaide al dan niet omgegooide borden als vandalisme bestempelt wel heel kort door de bocht is. Vooral omdat alle vernielingen in Eibergen een stuk extremer zijn. Ik denk gewoon dat het Eibergs tuig is. Dondernacht om 04.00 liep er ook een groepje door het dorp (jaar of 15/16) helemaal door het dolle heen alle planten in het dorp werden uit de plantenbak gerukt. Niet te bevatten wat deze snotjongens zo middeen in de nacht nog uit spoken in Eibergen. Geen enkel stukje respect en gigantische grote bek. Ook ik heb op die leeftijd kattekwaad uitgehaald maar heb hier nooit iemand echt mee benadeeld. Aanpakken dit tuig zet ze toch eens een nachtje vast o.i.d.

  2. de neus goed gepoederd natuurlijk.want als sie stumpers alleen zijn kunnen ze nog niet tot tien tellen.

  3. dinsdag 14 juli 2009 DOETINCHEM – Binnenkort rijden de agenten van het bikersteam van de politie in Doetinchem met een camera op de helm. Met de helmcamera’s zullen de bikers video-opnames maken van geweld op straat. De helmcamera is in Engeland effectief gebleken om problemen op straat behaarsbaar te maken.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven