Mega Skifeest: Zuipen en harde muziek

RUURLO – De sporthal in Ruurlo was zaterdagavond geheel in Aprés-ski sfeer. Zelfs de bezoekers verschenen in passende kleding en dat allemaal voor een gezellige avond. Voor het eerst werd het mega Skifeest in ’t Rikkenhage gehouden. Ruim 450 feestvierders hebben de avond bijgewoond.

De organisatie geeft aan dat dit bezoekersaantal veel hoger had moeten zijn. Maar  het slechte weer (sneeuw) speelde de bezoekersaantallen parten. In de voorverkoop waren er zeker 480 kaarten verkocht. Maar de honderden mensen die er waren genoten van het geweldige feest. Bier zuipen en genieten van de muziek!

Starkoo, Ronny Ruysdaal, en de Aprés Skihut Rotterdam legden in no time de hele zaal plat. Het feest werd vorig jaar opgezet in café De Tapperij, het was toen mega druk daarom is er dit jaar uitgeweken naar de sporthal.

De organisatie was in handen van Red 5 Events. Thomas Kertsen kijkt met een tevreden gevoel terug op de avond. Fotograaf Roy Nijman uit Eibergen was de hele avond aanwezig en maakte weer honderden foto’s:

[nggallery id=993]

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Mega Skifeest: Zuipen en harde muziek”

  1. Fijn dat er ook eens iets gezelligs gebeurt in Berkelland, dat waren we verleerd na 5 jaar negatief beleid waar niemand gelukkig van wordt, hopelijk kunnen we dit snel afsluiten en zijn we over 4 jaar juist blij om berkellander te zijn ook al moet er dan wel heel veel veranderen

  2. In berkelland gebeurt regelmatig wat gezelligs, als je alleen al naar Ruurlo kijkt heb je o.a.: meikermis, berkellandopen, reurlse pompdagen met braderie, septemberfeest, reurpop, reurei, reurlse winterdag etc. etc. Kortom genoeg te doen…

  3. @anton

    ‘Na 5 jaar negatief beleid waar niemand gelukkig van wordt, hopelijk kunnen we dit snel afsluiten’.

    Dit is allemaal wel heel kort door de bocht. Een mooi jongerenfeest heeft nl. uiteraard he-le-maal niets met het algemeen gemeentelijk beleid te maken. Dat zou wel heel simpel zijn! Een paar leuke feesten en je kunt alle negatieve beleid van de afgelopen jaren afsluiten. Dat raakt echt kant noch wal. De gemeente heeft bovendien toch geen enkel aandeel in de organisatie gehad?

    Aan dat gemeentelijk beleid zal bovendien de komende jaren echt niet veel veranderen. Hooguit wat kleinigheden. De gemeente Berkelland heeft immers geen rooie cent in kas (behalve die tientallen miljoenen voor dat volstrekt overbodige en ethisch zelfs onverantwoorde nieuwe gemeentehuis).

    Dat je dit kunt ‘afsluiten’ is mede daarom een complete lllusie. Ik ben het met je eens dat er heel veel moet veranderen. En juist dat laatste kun je wel vergeten. Dit ondanks alle mooie beloftes van de politieke partijen. Maar het is verkiezingstijd, dus elke partij komt weer met prachtige uitspraken (lees: loze toezeggingen).

    Eerlijk gezegd verwacht ik zelfs weinig goeds van het gemeentelijk beleid de komende jaren. Alleen al op het gebied van de bestrijding van de (jeugd)criminaliteit zullen we er nog verder op achteruit gaan. Door de minister wordt immers een deel van het Gelderse politiekorps flink ingekrompen.

    Daar waar juist hoognodig politiebureaus in Eibergen en Neede zouden moeten komen (geen bureaus is hedentendage zelfs compleet onverantwoordelijk in plaatsen met een dergelijke omvang), gaat zelfs het bureau in Borculo sluiten! Het dichtstbijzijnde bureau staat straks in Ruurlo. Ongelooflijk dat zoiets kan in een welvaartsstaat die Nederland schijnt te zijn.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven