Dieven gaan flink tekeer achter pizzeria

EIBERGEN – Gabriël’s pizzeria aan de Grotestraat is in korte tijd weer het doelwit geworden van onverlaten. Zaterdag rond 23.30 uur hebben dieven een ruit van een bestelbus ingegooid en een navigatiesysteem uit de auto gestolen op de parkeerplaats achter het bedrijf. Een andere bedrijfsauto werd beschadigd, de tweede poging tot diefstal mislukte omdat een medewerker van de pizzeria wat hoorde en naar buiten kwam om poolshoogte te nemen.

“Ik was in de keuken bezig, opeens hoorde ik wat op de parkeerplaats. Meteen ben ik naar achteren gegaan om te kijken. De dieven waren slim want ze hadden de deur geblokkeerd met een krat waar normaal vlees in zit. Na twee keer duwen kreeg ik de deur open. Ik zag de daders en rende er achteraan om ze te pakken. Maar dat is helaas niet gelukt. Dit is al de tweede keer dat er wat gebeurd is bij ons pand. Het moet een keer afgelopen zijn”, aldus een medewerker.

De twee jongens droegen opvallende kleding: Één van de dieven had een witte trui of jack aan en droeg een witte pet. De ander had een vest of bodywarmer aan die geblokt was in de kleuren blauw en zwart. Ze renden in de richting van de Grotestraat en de Maat.

De politie was na de inbraak ter plaatse om de aangifte op papier te zetten. Heeft u wat gezien of gehoord bel dan met de politie via 0900-8844.

Eerdere bericht: Pizzeria krijgt bloembak door voorruit

Foto’s Christiaan Thalen:
[nggallery id=1170]

Deel dit artikel:

8 gedachten over “Dieven gaan flink tekeer achter pizzeria”

  1. ik heb gisteren nadat het gebeurt was even nagevraagd bij de cafetaria na het signalement, maar op de maat en richting de bus was niks meer terug te vinden van de verdachten

    Gr

  2. Een navigatiesysteem hoort ook niet meer in de auto te zitten als de auto onbeheerd achtergelaten wordt. Dit is nu iets wat heet: de kat op het spek binden.

  3. @ Margot Rusch
    Doe jij je tv en laptop ook terug in de doos, als je van huis bent?
    Of heb je rolluiken?

  4. Heren,

    Laat u de sleuteltjes achter in uw auto? Natuurlijk niet, dus u laat toch ook niet uw navigatiesysteem vol in het zicht achter? Het frontje van de radio haal ik er ook altijd uit!

  5. Dus, Margot wanneer je een “vast” navigatiesysteem hebt, moet je dan maar altijd in de auto blijven zitten ?
    Ik heb geleerd:
    AFBLIJVEN van andermans eigendommen !!

  6. Je verliest hier even de rode draad in het verhaal, Margot. Men hoort van andermans spullen af te blijven. Ook wanneer dit niet uit de auto is gehaald. Daarbij, de auto is netjes afgesloten geweest, anders had het raam niet ingegooid hoeven worden.

    Dat het veiliger is om al je waardevolle bezittingen uit de auto te halen, ben ik met je eens. Echter wanneer je als leverancier / koerier zijnde bij elke stop je radio / navigatie / telefoon / / lading / papieren / etc uit je auto moet halen, is natuurlijk onbegonnen werk.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven