Anna-Karin (19) is nieuwe jamkoningin!

NEEDE – De 19-jarige Anna-Karin (Baez Quiterio) is de nieuwe jamkoningin van Neede geworden. Woensdagmorgen om 11.15 uur werd ze letterlijk en figuurlijk uit een doos getoverd op de hoek Borculoseweg met de Oudestraat. Een echte Braziliaanse band zorgde voor dans en muziek. Het publiek genoot en dat was duidelijk aan de gezichten te zien.

De 20e koningin – Anne-Karin – neemt het stokje over van Marchia Lammersen die een jaar lang de titel ‘jamkoningin’ heeft gedragen. Op dit moment is ze werkzaam bij Frankie’s Bistro. Ze is geboren op de Dominicaanse Republiek (Saun dela Manuana) en woont al tien jaar in Nederland. Anne heeft een broertje en een zusje.

De jammarkt werd druk bezocht, alleen begon het rond 13.30 uur flink te regenen. Het heeft zeker een uur geduurd voordat het weer droog was. Na de bui trok de markt weer duizenden bezoekers. De stichting heeft op een ludieke manier mensen om entree gevraagd (vrije gift), dat gebeurde doormiddel van een jam-toll. De reacties waren positief niemand had er moeite mee om te betalen.

Fotograaf Roy Nijman en cameraman Jan Larink waren de hele dag aanwezig om foto’s en film te maken.

Foto’s Roy Nijman (eerste update ’s morgens):
[nggallery id=1475]

Update (’s middags):
[nggallery id=1476]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven