VVD Berkelland organiseert politiek café

HAARLO – De VVD Berkelland houdt maandag 10 september een openbaar politiek café bij Prinsen in Haarlo, met als thema landbouw- en natuurbeleid.  In het verleden was Janneke Snijder namens de VVD sterk vertegenwoordigd op dit gebied in de Tweede Kamer. Zij was vaak te gast in Berkelland. Haar vermoedelijke opvolgster staat te popelen om het stokje over te nemen. ”Op 10 september willen wij haar graag aan u voorstellen; Helma Lodders”, aldus Maaike Breukers.

Helma Lodders is oud wethouder van Zeewolde en sinds 2010 lid van de Tweede Kamer. Haar voornaamste inzet tot op heden; de negatieve gevolgen van de Natura 2000 wetgeving voor ondernemers beperken. Tijdens het politiek café zal zij een inleiding houden over actueel landbouw-en natuurbeleid en de visie van de VVD  daarop. ”Wij hebben haar gevraagd om deze avond in het bijzonder in te gaan op het voornemen twee gebieden in onze regio aan te wijzen als Natura 2000-gebied en de relatie die dat kan hebben op het nog kunnen ondernemen, zowel voor agrarische bedrijven als voor de industrie in Berkelland.”

Er is gelegenheid om haar tijdens deze avond vragen te stellen en in discussie te gaan. De toegang tot deze bijeenkomst, die om 20.00 uur begint,  is voor iedereen en gratis. De zaal is om 19.30 uur  geopend. Op onze internetsite vind u meer informatie www.vvdberkelland.nl.

”Met deze avond willen wij als afdeling Berkelland de landelijke VVD ondersteunen en onze inwoners, en met name agrarische- en industriële bedrijven, helder informeren. Tevens zullen op de grote invalswegen van onze gemeente prachtige VVD borden het landschap sieren. Hieraan hebben weer tal van liberalen meegeholpen. Vanaf 25 augustus kunt u deze borden in Berkelland tegenkomen.”

”Ons programma voor 12 september; Véél belastingverlaging, de overheidsfinanciën op orde, een offensief voor starters op de woningmarkt, meer agenten en meer wegen. En nog veel meer. U leest het allemaal in het VVD verkiezingsprogramma: Niet doorschuiven, maar aanpakken op www.vvd.nl/vpg.”

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven