VVV Ruurlo houdt weer fietsvierdaagse

RUURLO – De VVV gaat weer een fietsvierdaagse organiseren. Er kan dagelijks gefietst worden vanuit de VVV, Kerkplein 18, vanaf 9.00 uur. Voor de langere afstand dient men vóór 12.00 uur te vertrekken. De deelnemers worden uiterlijk om 17.00 uur terug verwacht bij de VVV. Deelname aan de fietsvierdaagse kost € 10,00 p.p. en een dagkaart kost € 3,50 p.p. De lengte van de fietstochten is ca. 40 km en ca. 60 km. Hoeveel van de vier dagen u wilt fietsen bepaalt u zelf. Het is de fiets-commissie ook dit jaar weer gelukt prachtige fietstochten uit te zetten in de omgeving van Ruurlo.

De eerste dag gaat de tocht richting Gelselaar en Markelo, de tweede dag naar Vorden en Wichmond , de derde dag richting Lievelde, Groenlo en het Korenburgerveen en de vierde dag voert de tocht naar Hummelo en Toldijk. De fietsliefhebber kan kennis maken met een groot gedeelte van het karakteristieke gebied van de Achterhoek, het coulissen landschap. De routes lopen door bossen en langs beken en houtsingels. Prachtige doorkijkjes en mooie plekjes maken van de tocht een heerlijke beleving. Onderweg is er voldoende gelegenheid te rusten, iets te gebruiken of te bezichtigen.

Na afloop, wanneer men alle dagen heeft meegefietst, ontvangt men een herinneringsmedaille. Indien men voor 17.00 uur terug is bij de VVV, is er de mogelijkheid onder genot van een glaasje fris, even gezellig na te praten over de gefietste route. Oplaadpunten zijn onderweg aanwezig.

De vierdaagse is van 26 augustus t/m 29 augustus. Alle informatie over de Ruurlose fietsvierdaagse is verkrijgbaar bij het VVV-kantoor, Kerkplein 18, tel. 0573-453926.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “VVV Ruurlo houdt weer fietsvierdaagse”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven