Zebrapaden in centrum keren niet terug

NEEDE – “Keren de zebrapaden wel of niet terug?” Inwoners van Neede willen het graag weten. We moeten de voetgangers helaas teleurstellen, de zebrapaden bij de Leonardo en de sportschool zijn voorgoed verdwenen. ”Hier komt geen zebrapad meer. Gebied is nu 30 km- zone en binnen 30 km-zones worden geen zebrapaden meer aangelegd”, aldus een woordvoerster van de gemeente Berkelland. Voor de herinrichting van het dorp werden de zebrapaden volop gebruikt. Nu, na de opknapbeurt van het centrum, moeten voetgangers zichzelf maar redden.

Deel dit artikel:

6 gedachten over “Zebrapaden in centrum keren niet terug”

  1. ik ken gemeentes waar ze in een 30 km zone wel zebrapaden hebben waarom niet in berkelland

  2. Het blijkt dat De woordvoerster van de gemeente Bekelland alleen rijd in haar autootje in de gemeente .
    En heeft een hekel aan voetpaden, fietspaden en zebrapaden.
    Ze zou met haar collega’s meer moeten gaan lopen, fietsen in de gemeente met name in het buiten gebied. Dan zal ze merken dat er wegen zijn die totaal niet te fietsen zijn, een gevaar voor de weg gebruikers. Zo slecht zijn de wegen, ze zijn veranderd in ossenwegen. Laat ze eens fietsen door de oudestraat in Neede de straatstenen rammelen in de straat. In de middag pauze heeft zij een ruim goed aan gelegd wegen net rond het tehuis voor ambtenaren, dat haar lakschoentje niet worden beschadigt. De ouderen met een looprek zijn de dupe door een slecht onderhoud van de wegen/voetpaden in Berkelland. Amtenaren moeten eens gaan denken als de inwoners van de gemeente Berkelland.

  3. In een 30 km zone past ook geen voorrangskruising voor fietsers. Op het fietspad in Eibergen hebben fietsers wel voorrang. Waarom helpt de gemeente de fietsers in Eibergen wel maar de voetgangers in Neede niet.

  4. zebrapaden hoeven ze ook niet meer terug te plaatsen hoor want al het wegverkeer rijd gewoon stug door want stoppen kennen ze niet.

  5. Die oudjes uit De Valkhof en De Waaier moeten soms rennen voor hun leven. Er is echt niemand in Neede die stopt voor een zebrapad.

    Bij deze roep ik de wijksmeris op om hier eens op te controleren. Of zou hij hier geen tijd voor hebben?

    Allaaf.

  6. needelander er zijn mensen die niet stoppen voor een zebrapad maar er zijn ook mensen die wel voor een zebrapad stoppen zoals ik (ik) stop wel voor een zebrapad als er iemand straat dat is namelijk de wet dat ik geef toe er zijn dan mensen die niet stoppen dat zijn mensen die haast hebben bedankt voor je begrip

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven