SEN verplaatst programma naar binnen

NEEDE – Naar aanleiding van de te verwachten regen en lage temperaturen voor de komende dagen heeft de organisatie van de SEN-feesten besloten een aantal programma onderdelen te verplaatsen van buiten naar binnen in de tent.

Zo wordt het bedrijven uurtje op vrijdagmiddag niet buiten maar in de tent gevierd. Ook het zaterdag morgen en middag programma, zoals de rommelmarkt en het optreden van de band InCeen, zal grotendeels binnen in de tent plaatsvinden. De junior highland games en de koepel knoepel highland games blijven ongewijzigd en vinden buiten plaats.

Voor de rom­mel­markt is er de mogelijkheid om naar bin­nen te gaan; een plek buiten op straat mag altijd. De tent zal open­gaan om 08.30 uur en er zijn maximaal 68 plekken in de tent beschik­baar. Bij bin­nenkomst ont­vang je een num­mer voor je plek, de plek is max­i­maal 2 bij 3 meter (6m2) groot. De rommelmarkt in de tent eindigt om 12.00 uur in ver­band met de opbouw van het middagprogramma wat ook grotendeels in de tent zal plaatsvinden.

Tevens zullen de deelnemers voor de oldtimer rit zich woensdagavond niet opstellen op het drassige koepelterrein maar op de wegen rondom het feestterrein. Hier zijn ze uiteraard te bezichtigen door de bezoekers alvorens ze onder begeleiding van Crescendo langs de tribunes zullen beginnen aan de old timer rit.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven