Turks restaurant Neede deze week open

NEEDE – Turks restaurant Anatolia is woensdag 20 augustus officieel geopend. Vanaf nu kunnen liefhebbers van de Turkse keuken aanschuiven… Eigenlijk wilden de eigenaren de zaak aan de Oudestraat half juli openen, maar die deadline hebben ze niet gehaald. Het restaurant heeft deze week ook een gloednieuwe site gelanceerd – www.anatoliarestaurant.nl – hierop staat de menukaart en andere informatie over de zaak.

Eerdere bericht: Chinees in Neede wordt Turks restaurant

Deel dit artikel:

15 gedachten over “Turks restaurant Neede deze week open”

  1. Nou moet Neede blij mee zijn , wat is de volgende stap een mooie moskee bouwen ,en weg met het gemeent huus.

  2. Lkkr gegeten daar, na 50 minuten wachten. Entourage mag nog aan gewerkt worden. Nu nog een kale en kille bende. Planten en wandlampen zal de zaak zekers opfleuren. Tapbier de glazen zijn zeer klein. Flesjesbier Efesbier (turks) is beter maar blijft jammer dat er geen grolschflesjes worden geschonken of ander merk !!

  3. yeffrey. Niessink

    Wilhem ik vind jou heel erg kortzichtig beetje jammer en wat is er mis met een Moskee

  4. Er is wel meer mis met een moskee, vraag maar in HB. Verder is mijn bericht niet geplaatst, want het is gewoon een pizzeria, of is dat verboden? En de site klopt op veel punten niet!!! wat weer ff een tip is, zoals leonardo locchuizen al jaren schrijft 😀

  5. Na anderhalf uur zou ik de bezorging gewoon weigeren, jammer dan….

    En met een moskee is niks mee, zolang die maar in een islamitisch land staat.

    Uiteindelijk gaat dit toch niet lopen in Neede, er zitten nog 2 concurrenten in de straat. Maar als ik eens een keer een pizza eet dan is het wel van een echte Italiaan ipv een turk/syrier/egyptenaar.

  6. Beste bewoners uit Neede, bedankt voor jullie reacties! Zoals jullie hebben gemerkt zijn wij kort geleden geopend en zijn hier en daar wat foutjes of missen nog wat informatie. Hier wordt aan gewerkt wij doen ons best om jullie de gerechten uit de turkse keuken te laten proeven. We proberen zo goed en kwalitatief mogelijk te doen.
    Ja we hebben ook pizza’s maar zijn zeker geen pizzeria en geen shoarma tent.

    I.v.m het feit dat wij sinds kort open zijn wil iedereen het eten graag proberen, daarom loopt het wat uit met de bezorgingen.

    Bedankt voor uw begrip.

  7. @Anatolia, u geeft aan dat je ruim 20 jaar ervaring hebt in de horeca, dan kunnen en zullen toch niet zo fouten maken?

  8. Onvoorstelbaar dat mensen zo snel negatief en lekker anoniem willen trappen tegen mensen die gewoon een zaak willen beginnen in Neede. Kijk allemaal eens in de spiegel en denk eens na. Anatolia heel veel succes.

  9. yeffrey. Niessink voelt zich ook weer aangesproken, wat er mis is met een moskee, nou heel veel oa haat zaaierij, en als er 1 is komen er meer kijk maar na de steden, we zijn hier in Neede,mag van mij zo blijven,zit niet te wachten op ali en de 7 geiten,dus ga maar lekker op het bankie zitten bij de bastion.
    Ga werken in plaats van domme reactie,s te geven.

  10. Had een meer specialiteitenrestaurant verwacht n.a.v. eerdere berichtgeving (beetje ala Mira in Almelo). Maar nu is het shoarma/donner/pizza gehalte weer hoog. Zelfgemaakte baklava staat op de nagerechten kaart ?

  11. Zolang er meer doner, shoarma en pizza op de kaart staan dan echte Turkse gerechten, ben je een pizzeria / shoarmatent.
    Ik heb nog gezegd tegen mijn vrouw, als t echt goeie gerechten zijn bestelden we bij jullie. Voor mijn pizza kan ik ook wel bij een van de andere twee zaken terecht.
    Desalniettemin zijn jullie eerlijke concurrentie voor de andere twee zaken en zal ik ook nog zeker langskomen om de andere gerechten op de kaart te proeven.
    Succes

  12. Met Barrie eens,We hebben shoarma en Pizza laten bezorgen
    Gewoon een shoarma tent dus
    Smaak was goed!

  13. yeffrey Niessink

    Wilhem jij geeft hier de domme reacties en ik zit nooit op het bankie bij het bastion, keb gewoon een baanj van 38 uur.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven