Boetes tijdens grote (bromfiets)controle

NEEDE – Woensdagmiddag (10 september) heeft het verkeershandhandhavingsteam (VHT) een grote controle gehouden langs de Parallelweg, Stationsweg en de Eibergseweg in Neede. Tijdens de controle werden brommers en scooters extra gecontroleerd (zie video). “We hebben sinds kort weer een goedwerkende rollerbank. Vandaag is hij weer in gebruik genomen. De aankomende tijd gaan we in Berkelland vaker bromfietsen op snelheid controleren”, zegt één van de agenten. Van 14.30 tot 17.00 uur werd er gecontroleerd in Neede. Twee brommers reden te hard, één bestuurder reed zonder rijbewijs op een scooter. Andere bekeuringen: Kinbandje niet dicht (1), niet dragen gordel (8) en mobiel bellen (4). Woensdagavond gaat het VHT controleren op de Deventer Kunstweg tussen Groenlo en Beltrum. Er wordt daar nog steeds veel te hard gereden.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4992]

Deel dit artikel:

18 gedachten over “Boetes tijdens grote (bromfiets)controle”

  1. Wel handig om te vermelden waar ze gaan staan kunnen de mensen er rekening mee houden .
    Zeer snugger

  2. ik vind de manier van gebruik van de rollerbank niet kloppen normaal zit je op de scooterc\q bromfiets en rijd je over de weg nu word het vermogen onbelast gemeten dit geeft altijd meer aan dat het redelijkerwijs is en dan kan je zeggen de correctie gaat eraf maar dan klopt het nog niet of heb ik het mis?

  3. Roberto, je bent een ‘man’ naar m’n hart met je terechte opmerking aangaande pliesiebemoeienis maar bedenk wel je woont hier in één négorij waarvan de gem. burger je vierendeelt als je des morgens om kwart over drie nog in je nest ligt, NEEN JE MOT DUR OM 3 UUR UIT ZIJN OM JE BAAS TE BEHAGEN

  4. klopt niet wat ze doen ze moeten met massa meten heb zelf een agent gesproken en die zei van je moet met massa meten want dat is de werkelijke snelheid

  5. Grappig, tijdens scooterconyrole zijner verschillende personen bekeurd omdat ze geen gordel droegen.Ik wist niet dat dit verplicht was op een scooter.

  6. Volgens mij heeft Roberto W 24 uur per dag in de week tijd voor zijn pc
    En kan ook zo op het bankje plaats nemen in het hart van Neede
    Geen baas die hem mist

  7. Die controle op de brommers moet veel strakker aangepakt worden. Alle voertuigen waarbij controle blijkt dat er geknoeid is met de afstelling met betrekking tot de snelheid waarvoor ze gemaakt zijn moet uit de roulatie genomen worden en vernietigd worden.

  8. Ook een Needsen

    @Zwarver Gait, schei toch eens uit te zeuren.
    je bent gewoon een profiteur die het vertikt om te werken en leeft van de burger die wel op tijd hun bed uit komen om te werken.

    Zolang je niet werkt en of van enig ander nut bent ben je voor mij “Persona non grata”

  9. @Henk

    tja en als iemand steelt mag zijn hand eraf gehakt worden zeker???
    Zie regelmatig van die zure reacties van u verschijnen hier.

    Een boete voldoet prima voor deze incidentjes.

  10. @ook een Needsen die opmerking van je zegt meer over je zelf dan over zwerver Gait. Misschien ook eens een wandelingetje in de mooie needse natuur maken om je frustratie’s de loop te laten.

  11. Ook een Needsen

    @robert, ik heb geen frustratie’s en ook geen tijd om de mooie Needse natuur te bekijken. ik moet hard werken zodat ik van mijn zuur verdiende geld belasting kan betalen waar klaplopers zoals Gait weer een uitkering van krijgen!

    En ik ken Gait, dus ik weet waar ik over praat!

  12. Ff un verlate reaktie op ‘ook een needsen’ IK heb al 12 jaar géén uitkering en als jij een beetje man of vrouw bent reageer dan niet anoniem en VOORAL niet als jij mij blijkbaar kent, WELK 1 diffamatie, MAAR dat woord mot jij waarschijnlijk eerst opzoeken

  13. en bye the way roy laat zulke beledigende reakties(13-09-22.33u) maar aan jouw deur voorbijgaan voegt nix toe, SPELEN op de man en niet op de bal, bah, bah, bah.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven