Leerzame bijeenkomst voor ondernemers

NEEDE – Op donderdag 25 september organiseert het Platform BV Berkelland – een  samenwerkingsverband van de Industriële Kring Berkelland, ondernemersverenigingen en de gemeente Berkelland – een bijeenkomst voor alle Berkellandse ondernemers. De bijeenkomst begint om 15.00 uur, duurt tot ongeveer 20.00 uur en wordt gehouden bij De Olde Mölle in Neede.  Centraal thema van deze bijeenkomst is: Waar verdient u uw geld mee in 2020?

”Dit thema vraagt onze aandacht in de huidige snel veranderende tijden. Na de geslaagde thema’s  van de vorige jaren over duurzaam en innovatief ondernemen, kennisdeling en samenwerking, verdient ook het thema van dit jaar de volle aandacht. Om ons heen gebeurt er van alles. Er komen steeds meer en vaker nieuwe producten op de markt. We leven in een snelle tijd waarin de levenscyclus van producten steeds korter wordt, het verdienmodel voor ondernemingen steeds moet worden aangepast en waarin de wetgeving achter loopt met de huidige ontwikkelingen. Overheid, politiek, kenniscentra en bedrijfsleven zijn steeds meer op elkaar aangewezen om veranderingen vorm te geven”, aldus Dianne Lubberding.

Doel van de dag is om ondernemers in Berkelland hiervan bewust te maken. Dat gebeurt aan de hand van succesvolle praktijksituaties van een jonge ondernemer in combinatie met een theoretische onderbouwing van een wetenschapper. Maar er is zeker ook aandacht voor inspirerende voorbeelden van lokale ondernemers.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Leerzame bijeenkomst voor ondernemers”

  1. Dit is zeker een mooi initiatief, maar begrijp niet waarom dat op Donderdagmiddag 3 uur begint ?? ik als kleine ondernemer zonder personeel moet dan echt zelf werken !!!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven