Vijftien koren zingen tijdens korendag

BORCULO – Zingen moet, jij ook? Onder dit motto zingen vijftien Berkellandse koren op zaterdagmiddag 27 september in kerken in Borculo, Ruurlo, Neede en Eibergen. Net als twee jaar geleden bij de eerste succesvolle Berkellandkorendag is de organisatie in handen van het Eibergs Mannenkoor (EMK).

Het EMK wil met deze korendag de koorzang onder aandacht brengen en aantonen dat er in Berkelland koren zijn met een veelheid aan repertoires. Voor iedereen die zich aangetrokken voelt tot koorzang is het juiste repertoire binnen handbereik.

Het EMK is zeer verheugd dat liefst 15 Berkellandse koren zich die middag laten horen. In totaal 28 optredens brengen de koren delen van hun repertoire ten gehore. Tussen 13.00 uur en 17.00 uur zullen 6 tot 8 koren per kerk optreden. Koren uit heel Berkelland zingen de meest uiteenlopende liederen, songs en klassiekers.

Voldoende aanleiding om de korendag te bezoeken en deze unieke kans om dit alles te ervaren aan te grijpen. Website: www.eibergsmannenkoor.nl. De toegang is gratis.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Vijftien koren zingen tijdens korendag”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven