Politie druk met kapotte lampen + video

EIBERGEN – Politie Berkelland en VVN (Veilig Verkeer Nederland afdeling Berkelland) hebben vrijdagavond een grote verlichting- en alcoholcontrole gehouden bij garage Grooters in Eibergen. Er werden heel wat kapotte lampen vervangen. Achter de garage werd een controlestraat ingericht. Daar werden de voertuigen tot 22.30 uur gecontroleerd op mankementen (zie foto’s en video). Medewerkers van de garage stonden klaar om de defecte verlichting te repareren. In totaal werden er zevenentwintig lampen verwisseld. Koplampen (11), kentekenplaatverlichting (9), achterlicht (3), fietsverlichting (2) en andere verlichting, (2). ”We hebben naast de verlichtingscontrole ook 162 blaastesten afgenomen. Niemand had teveel gedronken. Dus geen artikel 8”, aldus agent Eddie van Melis. De politie heeft voor de rest nog enkele processen verbaal uitgeschreven: Voor snelheid (4), mobiel bellen (1), scherp uitstekende delen (1), rood licht (1).

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=5062]

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Politie druk met kapotte lampen + video”

  1. Ik vond het maar een gevaarlijke bedoeling, mensen moesten af en toe echt vol in de ankers. Ik had er als agent ook niet willen staan zeg..

  2. Nee ikke, er zijn agenten die best wel laat de weg opstappen om je te laten stoppen! Dus dat heeft niks met te hard rijden te maken, je hebt ook wel van die ”verkeersregelaars” die ook op een 80 weg ineens de weg opstappen en een stopteken geven terwijl je al binnen het 50 meter bereik bent,dus dan kom je nog hard aan het remmen.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven