Rommelmarkt in Ruurlo voor goed doel

RUURLO – Freddie Orie, Jillis Wormgoor, Jos Aalbers, Wieger Westerdijk, Klaas Hoekstra en Harry Keijzer gaan met drie auto’s deelnemen aan de Scan Covery Trial in januari 2015. Dat is midden in de winter een auto rit naar de Noordkaap. Ze hebben er zin in en met deze tocht gaan ze aandacht vragen voor de Stichting Against Cancer. Door mee te doen aan deze rally en het organiseren van extra activiteiten hopen ze een flink bedrag op te halen voor deze stichting. Ze profileren zich als de Snow Challengers Against Cancer. Familie, vrienden, kennissen en bevriende bedrijven sponsoren dit evenement en daarmee de Stichting Against Cancer.

Auto Aalbers sponsort en ondersteunt deze Snow Challengers door de auto’s winterproof te maken. Verder zetten de deelnemers allerlei acties op om geld in te zamelen voor de Stichting. Daarom organiseren ze op zaterdag 18 oktober van 10:00-17:00 uur een rommelmarkt en een grote ledlampenactie bij garage Aalbers,  Spoorstraat 46 in Ruurlo. Er is een groot assortiment aan ledlampen te koop voor een goede prijs. Tegen inruil van uw huidige gloeilampen kunt u ledlampen kopen. Met de aankoop en gebruik van deze ledlampen bespaart u thuis energie en dus geld. Door de aankoop draagt u ook bij aan ons goede doel de Stichting Against Cancer.

Jaarlijks organiseert Against Cancer tal van grote evenementen voor en met gezinnen waar een kind getroffen is door kanker. Zowel de kinderen als hun gezinnen, bezorgen zij met deze evenementen een onvergetelijke dag. Alle verdriet, angst, pijn en onzekerheid kan daarmee voor een dag worden vergeten. De vrijwilligers van Against Cancer heeft met de jaarlijkse Circuitdag en de familievakanties een sterke band opgebouwd met vele gezinnen.

Ze voelen zich bevoorrecht om de gezinnen uit te kunnen nodigen. Kijk voor meer informatie op de website www.againstcancer.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven