‘Scheers en Roes’ wordt NVM makelaar

NEEDE – Scheers en Roes makelaars is al vele jaren een begrip in de regio. Met kantoren in Neede en Groenlo en een vitrine in Eibergen bedienen ze de vastgoedmarkt van de hele regio Oost Achterhoek. Via het kantoor worden zo’n 300 koop- en huurwoningen aangeboden en daarnaast ook bedrijfsmatig aanbod. Vanaf medio oktober gaat Scheers en Roes makelaars verder als NVM makelaar (Nederlandse Vereniging van Makelaars). ”We blijven aan de weg timmeren, helemaal nu de woningmarkt een flink herstel laat zien”, vertellen beide directieleden André Scheers en Arjan Nijland. ”Woningzoekenden en mensen die hun woning willen verkopen brengen we actief in contact met elkaar. Dat doen we o.a. door het uitbrengen van onze eigen huizenkrant Woonvisie, een gemakkelijk toegankelijke website, social media en natuurlijk ons team van specialisten. Zij adviseren u graag over de vele mogelijkheden die er zijn om uw woning of bedrijfspand goed en sneller te verkopen.”

Onlangs is het team nog uitgebreid met makelaar Anne van Hal omdat het aantal verkochte woningen sinds dit voorjaar een stijgende lijn laat zien. Anne van Hal: ”We zien dat kopers weer sneller beslissen. De hypotheekrente is historisch laag, de woningprijzen zijn sterk gedaald en de huren stijgen alsmaar door. De consument heeft tevens weer vertrouwen in de toekomst en slaat nu zijn slag.”

André Scheers: ”We zien dat de meeste zoekers van woningen of bedrijfsobjecten als eerste online naar hun mogelijkheden gaan kijken. De woningwebsite www.funda.nl is hierin absolute marktleider. Daarnaast vinden veel bedrijven hun aanbod op www.fundainbusiness.nl. Zowel de woningen als de bedrijfsobjecten worden door ons lidmaatschap van de NVM beter gepresenteerd op deze websites. Een koppeling van onze eigen website met funda.nl en fundabusiness.nl zorgt ervoor dat, als mensen hun object via Scheers en Roes makelaars te koop zetten, het aantal online hits snel toeneemt. De woning wordt vaker bekeken en dat leidt ertoe dat objecten sneller verkocht worden.’ ‘Ook voor bedrijfsmatig vastgoed beschikt de NVM over een grote database met een grote historie”, vertelt makelaar Hans Doest, die dagelijks bezig is met het taxeren van woningen en bedrijfsobjecten.

Scheers en Roes makelaars is op een breed vlak gespecialiseerd en de vele jaren ervaring in de regio maken dat NVM makelaar Scheers en Roes ook uw makelaar is voor uw woning of bedrijfspand.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “‘Scheers en Roes’ wordt NVM makelaar”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven