Eibergenaar babbelt met princes Beatrix

EIBERGEN – Niet veel Eibergenaren kunnen het vertellen. ”Ik heb een leuk gesprek gehad met Beatrix…” Karst Mulder uit Eibergen wel, hij heeft afgelopen vrijdag een praatje gemaakt met prinses Beatrix. ”Ik vond het een hele eer. Het was een prettig gesprek. Ik heb veel kunnen vertellen over de inzet van onze collectanten en andere vrijwilligers uit Eibergen.” Mulder was uitgenodigd tijdens een meeting van het KWF Kankerbestrijding. De organisatie organiseerde vrijdag 7 november een bijeenkomst ter ere van het 65-jarig bestaan. De plechtigheid vond plaats in het La Mar Theater in Amsterdam. ”Er waren meer mensen die Beatrix mochten aanspreken. Voor mij en anderen een bijzonder moment.”  Karst zet zich al jaren in voor het KWF afdeling Eibergen. Hij is in het dorp het gezicht voor de landelijke organisatie. Zijn er meer Berkellanders die heden of in het verleden een gesprek hebben gehad met leden van het koninklijkhuis? Wij zijn zeer benieuwd. Laat hieronder even een reactie achter!

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Eibergenaar babbelt met princes Beatrix”

  1. Michel Scholten

    Dick Lammers uit Eibergen is/was een vaste fotograaf van het koningshuis. Hij heeft dan ook een grote verzameling aan foto’s, en weliswaar veel contact gehad met de Oranjes.

  2. Karst Mulder en zijn vrouw verdienen in mijn ogen een standbeeld. Wat deze mensen voor de samenleving doen is in een woord geweldig. Ik heb veel respect en bewondering voor de enorme inzet van deze twee keien. Daarbij zijn het ook nog twee bijzonder lieve mensen. Hopelijk mogen ze dit werk, in goede gezondheid, nog jaren doen.

    Mvg Hans Hanning

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven