Berkellanders en hun hobby: Martin en Miel Bouwmeester

In de decembermaand is het huis van Martin en Miel één groot kersthuis… Ze verzamelen kerststallen en dat is ook goed te zien. Meer dan 110 exemplaren hebben op dit moment een plekje gekregen in het huis. In alle hoekjes en zelfs in de vensterbanken staan de stallen. De grootste komt uit Brazilië, met een prachtige Maria met een hoed op, en de kleinste zit met magneetjes aan de koelkast. Overal komen ze vandaan: Thailand, Afrika, Kenia, Indonesië, Peru, Duitsland en Finland. ”We zoeken alleen nog kerststallen die met bijzondere materialen zijn gemaakt, omdat ons huis in Beltrum langzamerhand vol raakt”, lacht Martin. Misschien moet het paar uit Beltrum een museum openen?

Kent u ook een Berkellander met een leuke hobby? Geef hem of haar dan op via [email protected].

Foto’s Truus Stotteler:
[nggallery id=5202]

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Berkellanders en hun hobby: Martin en Miel Bouwmeester”

  1. GE-WEL-DIG!!! Wat een mooie verzameling. Ik heb wel 10 keer gezegd: oh dit is de allermooiste en dan kwam er een nog mooiere. Prachtig.

  2. mooi hoor.heel apart.heb erook nog een hier zit alwel 30 jaar in de doos.doe erniks mee ,maar vond ook nog jammer om m weg tedoen.maar ben bang als je er al 110 hebt die erook wel bijzit.zoniet mag je m hebben van mij.

    mvg piet

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven