Bløf naar openluchttheater Eibergen

EIBERGEN – Bløf geeft zaterdag 13 juni een optreden in Openluchttheater Eibergen. De Zeeuwse groep behoort al jaren tot de populairste bands van het land. Bekende nummers als ‘Alles is liefde’, ‘Mooie dag’ en ‘Dansen aan zee’, zullen ongetwijfeld in Eibergen worden gespeeld.

De poort gaat om 19.30 uur open en het optreden begint om 21.00 uur. Na afloop is er op het Muntenplein een afterparty met deejay. Zaterdag 7 maart om 10.00 uur start de online voorverkoop. Die is uitsluitend voor donateurs van het openluchttheater. De donateurs ontvangen via een afgeschermde ticketshop een verkooplink. Na het invullen van een persoonlijke code kunnen maximaal vier tickets worden gekocht. De code is daarna niet meer te gebruiken.

Het openluchttheater verwacht een run op kaarten. ‘’Vorig jaar waren de twee concerten van Ilse DeLange binnen een week uitverkocht. We wilden ook bij Bløf een optie voor een extra concert, maar dat was niet mogelijk’’, aldus het bestuur. Een kaartje kost 32,50 euro (inclusief alle bijkomende kosten). Mochten er toch nog kaarten overblijven, dan start er maandag 9 maart een vrije verkoop. Alle ins en outs over de ticketverkoop staat op www.openluchttheatereibergen.nl .

Eerder deze maand maakte het openluchttheater bekend dat Jett Rebel op 10 september in Eibergen speelt. Voor dit concert zijn via de website nog tickets verkrijgbaar.

Deel dit artikel:

5 gedachten over “Bløf naar openluchttheater Eibergen”

  1. @ maarten:

    Prijzen? Als je dit veel vindt, dan ben je niet helemaal op de hoogte van de hedendaagse toegangsprijzen voor ‘grote namen’ in de popwereld. Op grotere podia en in grotere zalen/hallen zou 32,50 euro zelfs aan de lage kant zijn. Grote namen vragen nu eenmaal veel geld (en al helemaal als je een keer voor een met 17.000 bezoekers uitverkocht Ziggo Dome in Amsterdam hebt opgetreden).

    Het is overigens exact dezelfde toegangsprijs als vorig jaar bij Ilse DeLange en zij gaf twee volledig uitverkochte en zeer sfeervolle concerten (in totaal 3.000 bezoekers) in het openluchttheater. Ook het concert van Blöf zal snel uitverkocht zijn.

    Mocht je nog niet overtuigd zijn, kijk dan eens op http://www.blof.nl/tour en klik eens op ‘Tickets’ bij de nog niet uitverkochte concerten. Dan zul je zien dat er een paar tussen zitten van 32,50 euro, maar de meesten zitten hoger. Zaandam spant de kroon met 42,25 euro. Eibergen zit echt bij de goedkoopste.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven