Pannenkoekenhuis wordt ‘Grand Café’

NEEDE – Ondernemer Ed Huismans heeft grote plannen met het voormalige pannenkoekenhuis (5-sprong) aan de Haaksbergseweg. Hij heeft het pand recent gehuurd en tovert het om tot ‘Grand Café Neede’. ”We zijn nu druk aan het verbouwen, vooral op het gebied van brandveiligheid moet er veel gebeuren. Kijk maar, het plafond wordt vervangen en alle bedrading gaan we vernieuwen.” Ed wil het nieuwe bedrijf zo laagdrempelig inrichten. Voor alle doelgroepen is er straks wat te vinden, gezellig café, restaurantgedeelte, en terras met ruim zestig zitplaatsen. Van koffie, kleine hapjes, lunch, ijs (in de zomer), en zelfs voor een 3-gangendiner kun je straks bij ‘Grand Café Neede’ terecht. ”Het is wel leuk om te vermelden dat we naast de gewone kaart ook vegetarische en biologische gerechten gaan serveren”’, zegt Huismans. Medio april gaat de nieuwe horecazaak open. ”We willen de burgemeester strikken voor de opening, dat wil hij vast wel doen”, lacht de Needse ondernemer.

Deel dit artikel:

13 gedachten over “Pannenkoekenhuis wordt ‘Grand Café’”

  1. Familie.Nijland

    Mooi dat er een cafe restaurant komt in Neede
    Zeker als het in de ochtend open gaat
    En je er een terrasje kan pakken en de keuken geopend is
    Welkom in de buurt

  2. Hopelijk een adres waar je weer gewoon een flesje bier kunt bestellen voor een redelijke prijs. Tegenwoordig is dat tap bier niet te betalen. Benzinne tanken is goedkoper.
    Heel veel succes en tot kijk.

  3. Als er kwaliteit en gastvrijheid wordt geboden is dit een uitermate geschikte plek voor dit type horeca, en dan heeft het ook een meer waarde voor Neede.

  4. het idee is goed, ik hoop alleen dat, de huurders ook de heeele kleine lettertjes in het verhuurcontract goed gelezen hebben.
    De meeste voormalige huurders zijn door de verhuurder, helaas omzeep geholpen.
    dus pas op met verbouwingen aan dit pand.

  5. Hopelijk gaan ze ook wat doen voor de jeugd tot 18 jaar voor redelijke prijzen
    Ik wens ze veel SUCCES

    Frank

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven