Uniek kaarslicht-concert in Needse kerk

NEEDE – Op zaterdag 14 maart geven vijftien amateur muzikanten en vocalisten uit Rietmolen en Neede een uniek concert met romantische muziek van alle tijden in de Grote Kerk. Leden van koren en orkesten uit de twee plaatsen hebben elkaar gevonden in de gezamenlijke wens om muziek op een andere manier uit te voeren dan in orkest of koorverband. Rond het thema ‘romantische muziek van alle tijden’ gaan ze dit doen: een concert bij kaarslicht. Het beloofd een veelzijdig programma te worden met muziek van Mendelssohn, Beethoven en Bach tot Kyteman, Yann Tiersen en Queen. En niet alleen de muziek zal divers zijn. Vocalisten en muzikanten met instrumenten als harp, hoorn, trompet, dwarsfluit en piano zullen in verschillende combinaties langskomen. Dit allemaal onder de professionele begeleiding van Wouter Munsterman en Susan Waanders. Graag nodigen de muzikanten u uit om onderdeel te zijn van dit unieke concert.

Het gebeurt maar zelden dat er een concert wordt gegeven waar de uitvoerenden los van hun verenigingen tot zo’n origineel initiatief komen. De Grote Kerk van Neede zal met haar prachtige akoestiek en mooie sfeerverlichting dit concert goed tot haar recht laten komen.

Het Concert bij kaarslicht begint om 19.30 uur en de entreeprijs is € 7,50. U vindt ook informatie op facebook https://www.facebook.com/events/203951063108592. U kunt vanaf 2 maart toegangskaarten telefonisch reserveren, dagelijks tussen 17.00 en 19.00 uur bij Greetje Agterhuis, tel 0545-292375.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Uniek kaarslicht-concert in Needse kerk”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven