Asieldier van de week: Zoek huisje voor onze katten!

 Deze week zijn er meerdere asieldieren van de week; namelijk onze verwilderde/bange katten. We hebben afgelopen week tien verwilderde katten binnengekregen en dit worden er waarschijnlijk nog een paar meer. Omdat deze katten niet in huis gehouden kunnen worden, zijn wij op zoek naar boerderijen waar deze katten kunnen rondlopen. De katten zijn allemaal ontwormd en ontvlooid, geënt, gechipt en ook gesteriliseerd of gecastreerd. Veel boerderijen hebben last van ratten en/of muizen.

Nou is het zo dat per 1 januari 2015 geen rodenticiden (bestrijdingsmiddelen) meer gebruikt mag worden voor buitengebruik. Wat is er nou mooier dan dat deze bestrijding en/of voorkoming van muizen en ratten op een natuurlijke manier plaatsvindt en wel door… katten. Wij hebben die katten. We eisen alleen dat ze een schuilplek hebben, schoon drinkwater en worden bijgevoerd.

De katten zullen het werk doen en u heeft minder last van ratten en/of muizen. Heeft u interesse? Bel even voor meer informatie; 0545 22 12 31. Of kijk op www.brammelo.nl.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven