Extra aandacht voor de sporter van 55+

BORCULO – Tijdens de Nationale Sportweek van Nederland die wordt gehouden van zaterdag 18 april t/m zaterdag 25 april  besteedt ’t Timpke extra aandacht aan het sporten voor de doelgroep van 55 jaar en ouder. Het Timpke zet hiervoor de deuren open op dinsdagochtend 21 april van 9:00 uur tot 12:00 uur. De nationale sportweek is een landelijk sportevenement  dat een week lang in Nederland alle sporten in de etalage zet. De sportweek laat zien hoe gezond en vooral leuk sporten en bewegen is.

’t Timpke zal samen met de lokale badmintonclub BC. Babo deze ochtend invullen. Er zullen dan meerdere sporten, korte workshops gehouden worden van ca. 30 minuten per activiteit. Op deze manier kunt u in een korte tijd een duidelijk beeld krijgen en zelf ervaren  hoe de activiteiten voor de doelgroep 55+ in ’t Timpke er uit zien. De sporten die ’t Timpke in samenwerking met B.C. Babo aan u gaat presenteren zijn: In het zwembad, aqua-jogging, aqua-spinning, water-gymnastiek en trim-zwemmen.

In de sporthal: sport en spel 55, Dynamic tennis en badminton. Lichaamsbeweging maakt de mensen niet alleen fitter, maar houdt ook de conditie op peil of verbetert die zelfs. Een goede lichamelijke conditie zorgt ervoor dat de mens minder vatbaar is voor verkoudheden en andere ongemakken. De spieren en gewrichten blijven soepel en botten sterker.

Men hoeft beslist geen uitgesproken sportfiguur of fervent trimmer te zijn om aan lichamelijke activiteiten voor 55-plussers mee te doen. Deze sportdag zal dit beslist duidelijk maken voor de mensen. Op deze manier , kan men geheel vrijblijvend uitproberen welke activiteit het beste bij u past. Het bezoeken en deelnemen aan deze dag is geheel gratis en iedereen die interesse heeft om een kijkje te nemen is van harte welkom. De eerste kop koffie of thee is dan ook van het huis.

Volgens ‘t Timpke belooft het een gezellige en sportieve ochtend te worden. Kijk ook eens op www.timpke.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven