Hartemink ondertekent uniek convenant

EIBERGEN – Hartemink uit Eibergen, bekend van de rijschool en het touringcarbedrijf, bestaat dit jaar 50 jaar en heeft de primeur voor Nederland in de wacht gesleept en mag als eerste het vernieuwde convenant ondertekenen met de Inspectie Leefomgeving en Transport. Vertrouwen, betrouwbaarheid en verantwoordelijkheid zijn de drie sleutelwoorden achter het handhavingsconvenant dat de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) en de Hartemink Groep op 15 april ondertekenen. De Hartemink Groep, geeft met dit convenant haar 50-jarig jubileum wel een extra gouden randje! Hartemink groep bestaat uit verkeersopleidingen, touringcarbedrijf, automatiseringen en koeriersdiensten. Dit convenant geldt voor de bedrijfsactiviteit touringcarbedrijf.

Bij audits en handhavingsconvenanten gaat het om toezicht op de systemen, processen en methoden voor borging van de naleving van wet- en regelgeving. Door het uitvoeren van een audit wordt onderzocht in hoeverre een onderneming aantoonbaar haar processen beheerst met betrekking tot die naleving.

Een primeur voor Nederland is dat na een uitvoerige audit er geen enkele tekortkoming is geconstateerd. De Inspecteur- Generaal van de Inspectie Leefomgeving en Transport was hierbij persoonlijk aanwezig  in het bijzijn van diverse hoogwaardigheidsbekleders. Een handhavingsconvenant is maatwerk voor iedere onderneming. In het handhavingsconvenant worden op basis van wederzijds vertrouwen nadere afspraken gemaakt ter verdere verbetering van de naleving van wet- en regelgeving, de vermindering van de toezichtlast en vergroting van de dienstverlening.

Naast veiligheid is binnen de Hartemink groep milieu ook een belangrijke speerpunt, niets voor niets is men het groenste touringcarbedrijf in Nederland.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Hartemink ondertekent uniek convenant”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven