De vlag kan weer uit in wijk de Berg!


NEEDE – Vandaag, donderdag 21 mei, kan de vlag weer uit: de sleutels zijn door klantadviseur Hedwig Berkel en toezichthouder Bennie Olthof overhandigd aan nieuwe bewoners van de Rutgerinkdijk in de wijk De Berg in Neede. Hedwig Berkel: “De nieuwe bewoners staan te popelen om in hun nieuwe huis aan de slag te gaan. Er moet natuurlijk nog heel wat gebeuren. Maar zij denken voor de zomer lekker in hun nieuwe tuin te kunnen zitten!”

In het hart van de wijk aan de Rutgerinkdijk heeft aannemer Klomps twee maal twee-onder-een-kap woningen gebouwd. De vier gezinswoningen hebben een straatgerichte woonkamer en een open keuken aan de achterzijde van het huis. Op de verdieping zijn twee ruime en een compacte slaapkamer en een complete badkamer. Natuurlijk zijn de woningen zeer energiezuinig.

Voor deze nieuwe woningen zijn er vier gesloopt. Een van de oorspronkelijke bewoners komt op dezelfde plaats terug. Mevrouw Goorhuis woonde vanaf 1996 met veel plezier aan de D 12. Toen de woning gesloopt moest worden, verhuisde zij naar een zogenaamde wisselwoning aan de overkant van de straat, op nummer 17.

En nu komt zij weer te wonen aan de Rutgerinkdijk 12. Wel in een nieuw huis en met nieuwe buren.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven