Juniorenteam ‘De Wildbaan’ kampioen!

BORCULO – Het meisjes juniorenteam van de Borculose tennisclub De Wildbaan in de leeftijdsklasse t/m 17 jaar is zondagmiddag in Sneek kampioen geworden van de landelijke tweede klasse. Dit was een geweldige ontknoping van de competitie en een fantastische teamprestatie. De tennismeiden moesten de afgelopen weken aantreden in Roden, Lelystad en afgelopen zondag dus Sneek.  Het werd een onvergetelijke slotdag van de competitie. Het team van De Wildbaan stond gelijk in punten met de sterke tegenstander NOMI uit Sneek.

Aangezien de Friezen in Borculo overtuigend met 1-5 hadden gewonnen, moesten de meiden uit Neede en Borculo de laatste wedstrijd winnen in Sneek. Om 10.00 uur werd er gestart in Zuidwest-Friesland. Nadat De Wildbaan in de enkelpartijen al een 3-1 voorsprong had genomen, volstond winst van één van de beide dubbelpartijen. Dit lukte uiteindelijk om 15.45 uur, waardoor De Wildbaan uiteindelijk in het hol van de leeuw de eindzege (4-2) binnenhaalde en als eerste finishte.

Dit werd door de meiden uitbundig gevierd. Hulde aan het team bestaande uit Ruth Hakvoort, Lori Marleen Koeslag, Jeanne Breukers, Michelle Nijhof en Evelien Brinkman.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven