Needenaar vernielt voorruit van auto

NEEDE – Twee mannen van 21 en 24 uit Neede zijn zondagavond 17 mei aangehouden na een conflict met een 20-jarige plaatsgenoot. De 20-jarige reed rond 19.45 uur in zijn auto over de Stationsweg, toen hij door de 21-jarige werd ingehaald, van de weg werd gedrukt en werd klemgereden, om te voorkomen dat hij weg kon rijden. De 24-jarige verdachte zou als bijrijder in de auto gezeten hebben.

De 21-jarige wordt ervan verdacht vervolgens met een stuk gereedschap de voorruit van de 20-jarige te hebben ingeslagen. Het hevig geschrokken slachtoffer wist achterwaarts weg te rijden en heeft de politie gealarmeerd.

Beide verdachten zijn dezelfde avond aangehouden en ingesloten voor nader verhoor en onderzoek. De politie onderzoekt de toedracht en aanleiding voor het conflict.

Deel dit artikel:

7 gedachten over “Needenaar vernielt voorruit van auto”

  1. Van de 21 jarige bestuurder gewoon het rijbewijs innemen! Het zal weer weer met drugs te maken hebben…..

  2. jahoor ze zijn erweer onee ze waren ernog steeds.om moedeloos van teworden .maar 1 ding scheelt ze hebben nooit wat gedaan.zat die nog in de proeftijd van zijn enkelband???

  3. Gaat je niks aan

    Ik weet niet wat jullie probleem is staat er iets over enkelband nee !! En die 20 jarige had net zo goed vast moeten zitten snuifkonijn dat die ia !!

  4. Iedereen geeft hier reacties op, wie zegt dat die andere zo braaf is geweest waar 2 vechten hebben 2 schult maar dat kunnen jullie niet bedenken blijkt wel weer.

  5. Beetje jammer van die verwijten over en weer ik neem aan.dat van beide partijen aangifte is opgenomen dus laat de politie dit lekker oplossen in.plaats elkaar zwart te maken over het internet.

  6. Net als toen meneer 21 jaar een hakbijl in zijn voorruit had zitten, was dit natuurlijk ook niet zijn schuld. Dat ie nog geen kind of iemand heeft doodgereden. Achterlijk gedrag

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven