Timmerije steunt spontane Nepal-actie

NOORDIJK – Peter van Bendegem – medewerker van Timmerije uit Noordijk – heeft binnen het bedrijf een spontane inzamelingsactie voor Nepal opgezet. Dat doet hij samen met zijn vrouw Rilamu Scherpa (die uit Nepal komt). ”Mijn vrouw komt uit het bergdorpje Bigu Gumpa. Het was een hele bijzondere plek, met de nadruk op was. Er is van de huisjes en het mooie klooster niks meer over. We zijn daarom nu geld aan het inzamelen voor voedsel en de wederopbouw”, aldus Van Bendegem.

Bij Timmerije staat een collectebus waar collega’s geld in kunnen werpen. ”Ik heb nu al ruim 300,00 ingezameld.” De directie van Timmerije laat weten dat het bedrijf het inzamelingsbedrag gaat verdubbelen. ”Mijn vrouw heeft ook een actie opgezet op haar werk. Dat doet ze bij zorggroep Manna in Enschede.”

Naast de spontane inzamelingsactie staan Peter en Rilamu ook op rommelmarkten en zamelen kleding in.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Timmerije steunt spontane Nepal-actie”

  1. Hey Peter !!! Ik kwam dit bericht toevallig tegen online en leuk om te horen dat alles goed gaat met jouw en je vrouw!!..ik dacht dat je mischien ge-emigreerd was omdat ik je nooit meer ergens toevallig tegenkom 🙂 Ben benieuwd of je dit bericht Op een dag leest 🙂 Iniedergeval een toffe actie en wens jullie veel succes !! en ik vind het echt leuk dat ik een levensteken van je ontvangen/gezien heb nu..hehe 😉
    GROETJES VAN ROBERT UIT EIBERGEN 😀

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven