DJ’s knallen bij alcoholvrij dance-event

NEEDE – Vrijdag 3 juli organiseert Reuring in de Koepel het dance event “DJ’s at the Dome”. Dit alcoholvrije dance evenement wordt speciaal georganiseerd voor jongeren tot en met 17 jaar en belooft een waar spektakel te worden. De koepel en het terrein ervoor zullen worden afgeschermd en met behulp van draaiende verlichting, rook en lazers veranderd worden in een echte dansvloer waarop de jongeren hun dans-skills kunnen laten zien.

De organisatie heeft maar liefst vier DJ’s geprogrammeerd; allereerst zal de dertienjarige DJ Sam van Es het podium bestijgen. Hij is op zijn elfde begonnen en heeft al veel gedraaid in het Spilbroek in Neede. Hij draait met name Top 40 muziek. Vervolgens zal DJ Joey Langekamp zijn opwachting maken. Hij is vijf jaar geleden begonnen met draaien. Toen hij een DJ-setje kreeg van zijn oom werd hij al snel voor feestjes gevraagd. Dat was zo’n succes dat hij er steeds meer mee is gaan doen. Joey draait het liefste House en Hard-style.

DJ Nordin zal het stokje vervolgens overnemen. Nordin is nu 2 jaar actief in Electronic Dance Music. Hij is begonnen op een eenvoudige DJ Controller, is het steeds leuker gaan vinden en steeds professioneler gaan aanpakken. Hij heeft onder andere gedraaid bij City Lido en binnenkort staat hij in Lucky Rijssen.

DJ Mischa Stellinga zal het evenement afsluiten. Mischa draaide onder andere al in Bills Bar, City Lido en recentelijk ook op Reurpop! Ook werd hij onlangs uitgeroepen tot Young Spinner 2015. Mischa draait hoofdzakelijk Progressive House en Electro, met uitstapjes naar andere dance-stylen. Het evenement begint om 20:00 en eindigt om 0:00. De entree  is 5 euro, inclusief een consumptie.

Ouders die zich zorgen maken of ze hun kinderen naar dit evenement kunnen laten gaan kunnen we geruststellen; er wordt tijdens het evenement geen alcohol geschonken en er zal controle plaatsvinden op het meebrengen daarvan op en om het terrein. Daarnaast zal worden gecontroleerd op leeftijd.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven