Hof van Eckberge winnaar van Award

EIBERGEN – Tijdens een bijeenkomst bij Familiepretpark De Waarbeek, op woensdag 17 juni, heeft ToerNed de winnaar bekend gemaakt van de ToerNed Award 2014. Maarten Reimes en Carine Grijsen, eigenaren van Hof van Eckberge te Eibergen hebben De ToerNed Award uitgereikt gekregen door Reinoud van Assendelft de Coningh (directeur Van Assendelft & Partners BV, Adviesbureau voor Leisure en Cultuur). Hof van Eckberge is bijna drie jaar geleden gestart en met een WOW (Wees Ontzettend Welkom)- en Wauw-marketing strategie. Zij heeft daarmee in hoog tempo een positie veroverd bij het publiek.

Hof van Eckberge is een unieke toevoeging aan het toeristische, recreatieve (en zakelijke) aanbod in het oosten van het Nederland. Met professionele carrieres in zorg en horeca hebben initiatiefnemers Carine Grijsen en Maarten Reimes alle zekerheden opgegeven om hun droom, Hof van Eckberge, te realiseren.

Met veel passie en lef hebben zij 25.000 m2 grasland omgetoverd in een multifunctionele speel en belevingsaccommodatie voor de leisure, de zorg en zakelijke gasten.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Hof van Eckberge winnaar van Award”

  1. Beste Maarten, Carine en collega’s,
    van harte gefeliciteerd met deze award!
    Een geweldige prestatie waar Eibergen trots op mag zijn.
    Wij wensen jullie veel succes voor nu en in de toekomst.
    Vriendelijke groet,
    CV Bacchus

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven