SEN: Voorverkoop Wildstylez van start

NEEDE – De voorverkoop van entreekaarten voor de vrijdag- en zaterdagavond van de SEN zomerfeesten gaat op 1 juli van start. De zomerfeesten zijn van 16 tot en met 22 augustus. Op vrijdagavond is Wildstylez de absolute trekker. De DJ is bekend over de hele wereld met nummers als Year Of Summer,World Of Madness, Lose My Mind en zijn nieuwste nummer Lies or Truth. De avond wordt verder ingevuld door Touch DJ Jarnoo. Hij draait vanaf een 42”doorzichtig touchscreen.

Jarnoo is één van de beste allround DJ’s en sfeermakers van Nederland. Op zaterdagavond staat Request Live op het podium, een interactief en muzikaal spektakel waarbij het publiek bepaald wat er wordt gespeeld. De show wordt ondersteund door live beelden, clips, songteksten en andere visuele kunsten.

Kaarten voor deze avonden kosten 8 euro in de voorverkoop en 10 euro aan de kassa. Het voorverkoopadres is Tabakorie Rona, Oudestraat 6  in Neede.. Voor meer informatie over het programma: www.sen76.nl.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “SEN: Voorverkoop Wildstylez van start”

  1. leuke dj maar weer garantie op rotzooi.trekt, dit soort muziek aan.wat dat betreft kunnen een heleboel mensen nog een voorbeeld nemen aan het metal en normaal publiek.heerlijk relaxt met zijn allen.veel plezier allemaal.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven