Sfeervol muzikaal festijn bij De Brouwer

RUURLO – Ruurlo staat op zaterdag 18 en zondag 19 juli in het teken van sfeervolle muziek. Er zijn dan optredens van De Berkelzangers, Brook Duo en Da Zillertaler und die Geigerin. Plaats van handeling is De Brouwer, Höfteweg 8 in Ruurlo. Op zaterdagavond 18 juli verzorgt Da Zilltertaler und die Geigerin een bijzonder optreden met Tiroolse volksmuziek. “We noemen het de Oostenrijkse avond”, vertelt Henk van den Berg die het evenement samen organiseert met zijn vrouw Truus, familieleden, buren en kennissen. “Het is de tweede keer dat we het doen. De eerste keer, vijf jaar geleden, was een succes. Dat wilden nu een vervolg geven.”

Met Da Zilltertaler und die Geigerin heeft de organisatie een topformatie geboekt, het beroemde trio verzorgt televisieoptredens in Oostenrijk, Duitsland en Italië. Het gezelschap bestaat uit Christoph Hauser, Tanja Stern en Simone Sojer. Zij bespelen in traditionele Zilltertaler klederdracht de accordeon, harp en viool. Het gaat om eigen composities en internationaal entertainment, waaronder harmonische melodieën en dans- en schlagermuziek. De muzikale happening begint om 20.00 uur, de zaal gaat om 19.00 uur open. De entree bedraagt 12 euro.

Op zondagochtend 19 juli is er van 11 tot 14 uur Frühshoppen met De Berkelzangers en Brook Duo. De zaal gaat open om 10.00 uur. De entree bedraagt 8 euro.

Kaarten voor beide muzikale activiteiten zijn verkrijgbaar bij H.J. van den Berg, tel. 0573 451445 of De Schoenenwinkel Ruurlo, tel. 0573 451307 of aan de kassa.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven