Haaksbergsweg: Auto belandt in sloot

NEEDE – Aan de Haaksbergseweg in Neede is een auto van de weg geraakt na een ongeval. Een andere auto kwam tegen een paal tot stilstand. Een aanhanger overleefde het ongeval niet. Het ongeluk vond plaats in de avond van woensdag 19 augustus. Een auto met aanhanger, komende uit de richting van Haaksbergen, wilde op de Haaksbergseweg linksaf slaan om een inrit op te rijden. Een auto afkomstig van de richting Neede zag de afslaande combinatie over het hoofd. Een aanrijding was het gevolg. De aangereden auto belandde tegen een paal. De aanhanger werd volledig vernield. De veroorzaker eindigde in een diepe greppel. De bestuurder van deze auto raakte gewond en is door de hulpdiensten uit de auto gehaald. Hij is na behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. De andere bestuurder kwam met de schrik vrij. De weg was enige tijd afgesloten. De auto in de greppel is afgesleept. Het is het zoveelste ongeval op deze weg. Eerder waren er twee ernstige ongevallen waarvan één er dodelijk afliep.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Haaksbergsweg: Auto belandt in sloot”

  1. “Een aanhanger overleefde het ongeval niet.” Ik vind dit wel een beetje sensatie zoeken. Beter zou zijn “De aanhanger was totaal vernield”.
    “De veroorzaker eindigde in een diepe greppel” De bestuurder van de auto in de greppel is niet de veroorzaker maar een slachtoffer, want deze zat op een voorrangsweg en treft geen blaam. De afslaande auto met aanhanger is de veroorzaker.

    ” Een aanhanger overleefde het ongeval niet.” Ik vind dit wel een beetje sensatie zoeken. De aanhanger was totaal vernield. of iets degelijks zou meer op zijn plaats zijn.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven