film: ”Veel dieren sterven door maaibeleid in Neede/Rietmolen”


Laurens Klein Breteler uit Rietmolen maakte deze video…!

Deel dit artikel:

4 gedachten over “film: ”Veel dieren sterven door maaibeleid in Neede/Rietmolen””

  1. Ben het er zeker mee eens dat hier veel te grof net de natuur wordt om gegaan! We zien dit veel te vaak gebeuren! Dit moet stoppen!

  2. En als we straks de kelders vol water hebben staan… Weer gezeik… De sloot word opgeschoond om betere doorstroming te krijgen.. Mijn advies loop voor de tijd met de beste man mee en help de visjes.. Maak je druk om andere dingen..

  3. Als je echt om die dieren geeft had je niet stiekem in de bosjes gaan staan filmen en was je naar de kraanmachinist gelopen, en hem er op gewezen wat je gevonden had. En dan had de beste man uitgelegd dat ze echt wel hun best doen om zo min mogelijk dieren schade aan te brengen. Maar dat het gewoon niet 100% te voorkomen is. Je zit het bij de 2e kraan in het filmpje dat hij meteen z’n korf weer van zich af haalt op het moment dat de karpers zich laten zien. Waardoor ze weg konden zwemmen. Maar van een afstand stiekem filmpjes en dan veilig van achter je pc commentaar geven is veel beter. Net wat Henk zegt: Maak je druk om andere dingen.

  4. Mensen die daags niet veel te doen hebben die gaan dingen bedenken. Laat die mensen gewoon hun werk doen. En net wat jan zegt. Ga niet in de bosjes staan filmen maar zeg hem er wat van Lafaard

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven