Café ”De Klok” viert 235-jarig bestaan

a3 paul en maike3EIBERGEN – Paul en Maike klein Goldewijk zijn trots. Dit jaar bestaat de Klok in Eibergen 235 jaar. Bovendien is familie klein Goldewijk is al 55 jaar verbonden aan de Klok. ”Daarom organiseren wij komend jaar allerlei leuke activiteiten.” De eerste is op 1 november: “Hoe heurt het Eigenlijk?” Een leuke middag, waarbij Gonnie Klein Rouweler de gasten op een luchtige wijze laat lachen om hoe het niet heurt, maar natuurlijk ook vertelt hoe het wel heurt. En dat met name op het gebied van tafelmanieren, netwerken, “high heels” en kleding. Gonnie is imago en etiquette deskundige en is eigenaresse van het bedrijf “Image Consultancy”, waarbij ze organisatie en mensen van advies op het gebied van imago en etiquette voorziet. Daarnaast heeft ze een Butler School gehad. De hele middag worden de gasten in de watten gelegd. Bij aanvang –om 14.30 uur- krijgt men een glaasje mousserende wijn. Daarna serveert de Klok in etappes twee amuses en een heerlijk vier gangen diner met allerlei bijpassende wijnen van de importeur van de Klok. Marie* Damesmode, Freek Nietsch Mannenmode en Erik ter Mors Hairfashion laten twee leuke shows zien. Er is een all-in prijs voor de compleet verzorgde middag van € 52,50 per persoon en reserveren is mogelijk bij de Klok.

7 November houdt de Klok voor het eerst een open dag, waarbij bezoekers een kijkje achter de schermen mogen nemen en kunnen proeven van gerechtjes van de Klok. Bovendien kan men kennis maken met de Klok’s BAKfiets, een kleine foodtruck die Klok’s Kookmobiel komt versterken. De open dag is gratis toegankelijk en is tussen 11.00 uur en 16.00 uur.

’s Avonds om 20.00 uur is er een receptie voor genodigden, waarna om 22.00 uur Kloklive! begint. Daarvoor is een Eibergse band geboekt, nl. Fantastisch. Leuk om te benoemen is dat de drummer ervan – Michiel van Os – eerder kok was bij de Klok. Ook Kloklive! is gratis

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Café ”De Klok” viert 235-jarig bestaan”

  1. Paul JH van den Brand

    “De Klok” is een begrip in Eibergen! Van harte gefeliciteerd. Is het geen idee om met behulp van de Historische Kring Eibergen een boekwerkje uit te brengen?

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven