Euphonia houdt ”Halloween” concert

EIBERGEN – Op 24 oktober a.s. zal het harmonieorkest van de koniklijkonderscheiden muziekvereniging Euphonia uit Eibergen haar najaarsconcert geven in het Spieker in Eibergen. De orkestcommissie heeft in samenspraak met de leden van het harmonieorkest en gezien de tijd van het jaar, gekozen voor het spannende thema Halloween. Vanaf het moment dat de bezoekers het Spieker betreden deze avond, wanen deze zich direct in de sferen die passend zijn rondom Halloween. Van afgehakte vingers tot lichtgevende pompoenen: Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een (ont)spannend muzikaal avondje griezelen!

De toegangsprijs bedraagt € 7,50 per persoon, waarbij de bezoeker niet alleen getrakteerd wordt op mooie muziek, maar ook diverse angstaanjagend lekkere hapjes getrakteerd krijgt. Ook een consumptie is bij deze prijs inbegrepen. In stijl gekleed komen wordt van harte toegejuicht. Opgave is wel gewenst omdat vanwege de exclusiviteit en de inrichting van de zaal, de ruimte beperkt zal zijn. Dit wilt u niet missen.

Middels het e-mailadres: [email protected] zijn toegangskaarten te reserveren. De kaarten zijn een weekend voor het concert af te halen in het Spieker. Iedereen die toegangskaarten per mail bestelt, zal in een reactie de exacte afhaaltijden doorkrijgen. Durft u het aan? Aanvang van het concert is 20.00 uur.

Voor meer informatie over de muziekvereniging: http://www.euphoniaeibergen.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven