Gezellige winterkermis in Eiberge kroeg

IMG_4873EIBERGEN – De maandag van de Eibergse Kermis herbeleven in de winter! Dat is in 2013 het uitgangspunt geweest waarmee 4 mannen èn het team van de Klok de 1e editie van het supergezellige evenement Winterkermis hebben opgezet. Dit jaar wordt de inmiddels 3e editie georganiseerd en wederom op de laatste zaterdag van november, namelijk 28 november. Ieder jaar is de organisatie ervan in handen van een ander gezelschap, maar bestaat uiteraard altijd uit fervent bezoekers van de kermismaandag. Dit jaar is het de beurt aan Patrick Ebbers, Jeroen te Brake, Henk-Jan te Brake, Edwin Severt en Rob klein Goldewijk om een eigen draai aan het festijn te geven. Zij kiezen voor het thema “I AMsterdam”: De kroeg en de zaal worden door hun omgetoverd in de oergezellige sferen van de Amsterdamse Jordaan. DjBacchie draait echte Amsterdamse kneiters en de organisatoren zelf dragen hun beste muzikale beentje bij als zingende barkeepers. Bovendien verzorgt “Willem de Beukerin” (Wim Tijink) een gastoptreden.

Ook is er een Amsterdams uurtje tussen 22.00 uur en 23.00 uur, waarbij bezoekers mooi van hun oude munten af kunnen komen. Bij bestelling van twee consumpties, mogen ze namelijk de tweede consumptie afrekenen met een oud muntje, zelfs als het bedrijf die die munten heeft uitgegeven, niet meer bestaat.

En zo staat er die avond nog meer te gebeuren. Kortom, Eibergen wordt voor één avond even Amsterdam! De aanvang is om 21.00 uur en de entree is gratis (bij De Klok).

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven