Infoavond over plannen Huize de Kamp

overzicht 01NEEDE – Op woensdag 16 december a.s. om 19.00 uur wordt in Café Restaurant ’t Haantje te Neede een informatieavond voor de buurt georganiseerd inzake de vernieuwde plannen voor Havezathe de Kamp te Neede. NyStaete Group heeft de plannen voor Huize de Kamp inmiddels verder uitgewerkt, mede gebaseerd op het advies van de Rijksdienst voor Cultureel Erfgoed en andere relevante commissies. Op 25 november 2014 zijn de eerste plannen gepresenteerd aan geïnteresseerden in Neede en omgeving. Ondanks dat het geruime tijd stil is geweest, heeft NyStaete Group geenszins stil gezeten. Het afgelopen jaar is intensief en zorgvuldig samengewerkt met diverse betrokken instellingen aan het ontwikkelen van een haalbaar plan voor een kwalitatieve en hoogwaardige invulling van Havezathe de Kamp.

NyStaete Group nodigt hierbij dan ook graag belangstellenden uit op 16 december a.s. om kennis te nemen van de aangepaste en met een positief advies omringd schetsplan van het Rijksdienst voor Cultureel erfgoed en het Planoverleg Cultuurhistorie Gelderland, waarin zijn vertegenwoordigd de provincie Gelderland, Monumentenwacht, het Gelderse genootschap en Welstand.

Tijdens deze bijeenkomst zullen Eric Nijkamp, eigenaar NyStaete Group, en Walter Olde Engberink, eigenaar L&O Architecten, een toelichting geven over de huidige stand van zaken. Aan de orde komen onder meer de goedgekeurde planvorming, alsmede de planning en verwachte aanvangstijd van de uitvoering van de plannen. Gedurende de bijeenkomst bestaat er de mogelijkheid tot stel

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven