Opgave oranjemarkt kan vanaf 1 maart

EIBERGEN – VVV Eibergen organiseert dit jaar weer de traditionele Oranjemarkt met ruim 250 kramen. Deze gezellige markt is in de loop der jaren uitgegroeid tot de grootste in de regio met rond de 30.000 bezoekers. De voorbereidingen zijn alweer in volle gang en we roepen particulieren, ondernemers, verenigingen en stichtingen op zich hiervoor in te laten schrijven. Vanaf 1 maart kan men zich inschrijven via de website www.ineibergen.nl. Schrijf je tijdig in zodat je verzekerd bent van een plaats.

De Oranjemarkt wordt gehouden op Koningsdag, woensdag 27 april, in het centrum van Eibergen, van 10.00 tot 15.00 uur. De Oranjemarkt mag gezien worden als een vrije markt: Alles mag, binnen redelijke grenzen, te huur, te koop of ter informatie aangeboden worden. Iets demonstreren wordt zeer op prijs gesteld. Deelname aan de markt is € 30,- incl. kraam. Zonder kraam is dit € 20,-

Speciaal voor kinderen zijn er voor € 5,-  grondplekken op het gras rondom de kerk waar ze hun speelgoed kunnen verkopen. Hiervoor geldt: Vol is vol. Muzikanten mogen gratis op de markt in overleg met de VVV, dus even vooraf contact opnemen. Voor meer  informatie: VVV Eibergen, Grotestraat 59; 0545-471911; [email protected].

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven