Susanne van Opijnen wint bakwedstrijd

IMG_6715 (2)GELSELAAR – Susanne van Opijnen uit Geesteren won zaterdag 17 september Bie Winkels de hoofdprijs van de wedstrijd Heel Gelselaar bakt, waarvoor dit jaar een appeltaart moest worden gebakken. De creativiteitsprijs werd gewonnen door het jonge duo Eline Oltvoort en Maureen Hilhorst uit Gelselaar. De jury onder leiding van Rob Veerman uit Ruurlo was zeer lovend over de appeltaart van de winnares, die naar haar oordeel in allerlei opzichten uitblonk, zoals smaak, heerlijke korst, vulling en de juiste verhoudingen. Ook de overige deelnemers werden geprezen om de kwaliteit van hun werk. In boerderij Winkels aan de Dorpsstraat in Gelselaar beoordeelde de jury de gebakken taarten en  werden de prijzen uitgereikt, door Marjan Groenhout van de organiserende projectgroep Bie Winkels, waarna ook het publiek mocht proeven.

Het voorbereidende werk en ook het bakken vond weer plaats in café Florijn, waar ook de bezoekers weer een genoeglijke middag kregen voorgeschoteld.

Foto (vrij van rechten): De winnares van Heel Gelselaar bakt, Susanne van Opijnen (midden, met taart), met juryvoorzitter Rob Veerman (links) en Marjan Groenhout van de organiserende projectgroep Bie Winkels.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven