Beatline viert 5-jarig jubileum in Haarlo

BeatLine 2014 1920pixHAARLO – Veel Britse bands en een hele rits Britse popartiesten hadden in de jaren zestig succes in Nederland. Deze golf van Brits muzikaal succes wordt The British Invasion genoemd. Tijdens het optreden van coverband Beatline komt de beste Engelse muziek uit die gouden jaren zestig voorbij. Beatline laat de muziek uit die roerige jaren zestig herleven als nooit tevoren. Uiteraard komen er daarnaast ook een paar “Amerikaanse” hits voorbij. Terug naar de jaren zestig, Back to the Sixties dus. Terug naar de tijd van de nozems, de hippies en de flowerpower-tijd. Beatline heeft er een Swinging Sixties formule van gemaakt,. Herkenbare muziek is hun grote kracht, zo zeggen de bandleden. In zaal Prinsen te Haarlo is zaterdag 22 oktober ruimte genoeg om te dansen, met vele zitplaatsen en voldoende tijd om een praatje te maken.

Vanaf de eerste klanken van Beatline wordt er gedanst en de stemming zit er vanaf het eerste begin in, zo is de ervaring. Met titels als La Comparsa, Now, California Blue, Donna, en Bad Moon Rising worden de liefhebbers van Rock en Beat naar de dansvloer getrokken, en ook de iets stevigere nummers als Blue Suede Shoes, Cottonfiels, Satisfaction, Pretty Woman, Rockin’ all over the World, Move It  e.d. komen aan bod. Zo is er voor elk wat wils.

Vanaf 20.30 uur gaat de zaal open, aanvang 21.00 uur. Kaarten in de voorverkoop € 7,- aan de avondkassa € 10,-
Kaarten zijn tot 20 oktober in de voorverkoop bij zaal Prinsen, Eibergseweg 13 in Haarlo verkrijgbaar. Telefoon: 0545-261232.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven