Hele dorp in ban van kinderboekenweek

123kinderboekGELSELAAR – De G.A. van de Lugtschool in Gelselaar laat in samenwerking met de projectgroep Bie Winkels het hele dorp op vrijdag 14 en zaterdag 15 oktober meegenieten van de kinderboekenweek. Die wordt gevierd in de schuur van boerderij Winkels, op de hoek van de Dorpsstraat en de Schoolstraat. Als afsluiting van de kinderboekenweek wordt in deze voor cultuur gebruikte schuur een expositie gehouden van de brieven die de leerlingen van de G.A. van der Lugtschool hebben geschreven aan hun (groot)ouder(s). Thema van de kinderboekenweek dit jaar is ‘Voor altijd jong!’ En de opa’s en oma’s staan dit keer in het middelpunt. De schuur van Winkels wordt voor deze gelegenheid omgetoverd tot een omgeving waarin brieven schrijven en lezen centraal staan. Op vrijdag 14 oktober zal tussen 11 en 12 met de kinderen de feestelijke opening plaatsvinden.

(Groot)ouders kunnen die vrijdag komen kijken tussen 14 en 17 uur en zaterdag 15 oktober tussen 14 en 16 uur. Ook alle andere inwoners van Gelselaar mogen er dan een kijkje komen nemen.

Er is een plek om zelf de tijd te nemen een brief te schrijven En een brief of gedicht voorlezen kan ook,  in een prachtige voorleesstoel.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven