Praktijk ‘Denktank’ geopend in Borculo

BORCULO – Op maandag 21 november opent Praktijk Denktank, opgericht door Larissa Koster MSc., officieel haar deuren. Praktijk Denktank biedt zorg aan kinderen en jongeren in verschillende levensfases en met diverse leer- en gedragsproblemen.

Tijdens de ontwikkeling van kinderen kunnen er grote of kleine zorgen ontstaan. De oplossingen zijn niet altijd even eenvoudig en het verdient dan ook meer dan alleen symptoombestrijding of een algemeen advies. Bij Praktijk Denktank is elk kind uniek en verdient daarom advies en ondersteuning op maat. Praktijk Denktank gaat er vanuit dat de cliënt zelf de oplossing van het probleem in zich heeft, maar zich hier niet altijd bewust van is. Samen wordt er gezocht naar oplossingen voor het probleem. Praktijk Denktank handelt vanuit een positieve benadering, wat wil zeggen dat er gekeken wordt naar de krachten en de mogelijkheden van een kind en niet naar de gebreken. Praktijk Denktank werkt samen met ouders, gezinnen en eventueel scholen (mits gewenst) en biedt daarbij de benodigde ondersteuning. Regelmatig zal er overleg plaatsvinden tussen de schakels zodat de zorg zo goed mogelijk op elkaar is afgestemd.

Wilt u de capaciteiten van uw kind in kaart brengen of zit uw kind even niet lekker in zijn of haar vel? Dan biedt praktijk ‘Denktank’ mogelijk een oplossing! Praktijk Denktank kan u helpen met de volgende diensten:  Intelligentieonderzoek, Faalangst-reductie training, Sociale vaardigheidstraining, Weerbaarheidstraining, Huiswerkbegeleiding en huiswerkcoaching (* trainingen kunnen zowel op individueel als groepsniveau plaatsvinden).

Praktijk Denktank biedt professionele zorg op maat, zonder wachtlijsten, door een gekwalificeerde orthopedagoog die aangesloten is bij de NVO.   Meer informatie over Praktijk Denktank vindt u op www.praktijkdenktank.nl of bel naar 0545-224291

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven