Wereldboom en Avonturijn openen deuren

BORCULO – Woensdag 15 maart a.s. openen CBS de Wereldboom en Avonturijn haar deuren voor iedereen die nieuwsgierig is naar het onderwijs van de basisschool en de samenwerking met de kinderopvang. Geïnteresseerden krijgen de kans om een dagje mee te lopen met de leerlingen!

Tijd en ruimte
Tijdens de kom in de klas-dag ziet u hoe wij bezig zijn met het kernconcept ’tijd en ruimte’. De kernvraag binnen het kernconcept luidt: ‘hoe zien ons land, de wereld en het heelal eruit? Dit kernconcept zijn we gestart met ‘de Ruimte en Planeten’, waarna we vervolgens ‘de wereld’, ‘landen’ en ‘de woonplaats centraal hebben gesteld. Tijdens de kom in de klas-dag zult u zien en ervaren hoe wij aan dit kernconcept werken.

Boekpresentatie Olaf en de Giraf
De auteur en illustrator van het interactieve boek ‘Olaf en de Giraf in Londen’ komen voorlezen. Kinderen maken spelenderwijs kennis met de Engelse taal. De tweetalige prenten- en luisterboeken zijn leerzaam, laagdrempelig en prachtig geïllustreerd. Naast het aanbod  op de open dag, is ’s middags ook de boekpresentatie voor genodigden.

Kom ook!
Wilt u meer weten over het onderwijs van nu? Wilt u de 3d printer uittesten? Of wilt u lekker buitenspelen met de leerlingen? U bent van harte uitgenodigd om met onze leerlingen mee te kijken en mee te doen tijdens onze ‘kom in de klas-dag’ op woensdag 15 maart van 08:30 uur tot 14:00 uur.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven