Aanstaande weekend kermis in Eibergen

EIBERGEN – Aanstaand weekend is het weer zover; de voorjaarkermis in Eibergen. Traditiegetrouw één van de eerste kermissen van het jaar in Nederland. Op vrijdagmiddag zullen de attracties openen voor de eerste bezoekers. Vanaf 17 uur begint in de tent de jaarlijkse bedrijvenborrel. Niek Boevink, voorzitter van Stichting Draaimolen, verwacht dit jaar nog meer bezoekers dan voorgaande edities: “We zien ieder jaar een hogere opkomst bij de bedrijvenborrel. Vorig jaar waren er meer dan 200 bezoekers op de bedrijvenborrel en we verwachten hier dit jaar ver overheen te komen.” Aansluitend op de bedrijvenborrel zal, na het succes van vorig jaar, ‘Volop Vrijdag’ georganiseerd worden in samenwerking met Feestband Fantastisch. Het thema: Ouderwets gezellig.

Op de zaterdag komt DJ Ruud Feltkamp, onder andere bekend van Goede Tijden Slechte Tijden, draaien in de feesttent op de Kermis. Stichting Draaimolen heeft in samenwerking met Hairworld Eibergen deze populaire artiest weten
te strikken. Voorafgaand kan er een Meet & Greet gewonnen worden bij Hairworld, meer informatie hierover is te vinden op de Facebookpagina van Hairworld. Aansluitend op het DJ optreden zal om 16:30 uur ‘Eibergen Got
Talent’ plaatsvinden. De jongste artiesten uit Eibergen laten hier zien wat ze allemaal kunnen. Om 21 uur komt de band That’s What She Said op het podium met hun ‘Grote Karaoke Show’. Feestnummers die door iedereen mee te zingen zijn komen aan bod en voor diegene die wil, stap het podium op en doe mee.

Op zondag is de jaarlijkse warenmarkt. Deze begint om 12 uur en dan gaan ook de kermisattracties open. Vanaf 13 uur begint in de tent het Oktoberfest’ met het ‘Frühshoppen’ onder begeleiding van de Berkelkapel uit Haarlo. Dit feest in Zuid-Duitse sferen zal duren tot het begin van de avond.

Kermismaandag begint om 13 uur in alle kroegen met een uur lang ‘2 halen, 1 betalen’.  “De trouwe bezoekers van de kermismaandag willen we belonen voor de grote opkomst ieder jaar. Daarom hebben we in samenwerking met alle kroegen dit gezamenlijke startschot bedacht” aldus Boevink. Vanaf 14:30 uur start in de feesttent ‘I Love Monday’, dit keer de Beachparty editie met onder andere DJ Tjalf Bakker. Zorg dat je erbij bent.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven