Oranjepop Neede heeft veel te bieden

NEEDE – Op 27 april brengt OranjePop de Oranjelaan opnieuw kleur. Bij de muziekkoepel wordt de verjaardag van de koning groots gevierd. Met OranjePop, OranjeKids en OranjeRun zijn er vanaf half twaalf tot net voorbij middernacht tal van activiteiten op het terrein bij de muziekkoepel: een feest voor iedereen. Om half twaalf opent het terrein voor de inschrijvingen van de runs. Tegelijkertijd start OranjeKids met diverse kinderactiviteiten en zullen de eerste Panna toernooien gehouden worden. Na de KidsRun en Doe Maar Dapper KleurRun wordt de aftrap gegeven voor het OranjePop muziekfestival.

OranjeKids
OranjePop is een feest voor jong en oud. Daarom zorgen we dat er voor de jongsten wat te doen is. Naast een kleintje kermis zijn er diverse activiteiten georganiseerd zoals schminken, knutselen en een klein kraantje die kinderen zelf mogen besturen. Deze activiteiten zijn gratis zodat de kinderen hier allemaal gebruik van kunnen maken.
Nieuw is het Panna toernooi. Terwijl opzwepende muziek uit de speakers klinkt, zal er in drie verschillende leeftijdscategorieën gestreden worden om een plek in de grote finale! Ook kun je het in een rechtstreekste confrontatie opnemen tegen professioneel straatvoetballer Matthew Gernaat (bekend van FIFA Street), die aanwezig zal zijn om een aantal spectaculaire pannademonstraties te verzorgen. Doe ook mee en geef jouw team op.

OranjeRun
Ben jij sportief? Doe dan mee met de OranjeRuns. Anders dan vorige jaren zijn er 2 soorten runs. We beginnen om 1 uur met de KidsRun (per leeftijdscategorie) en houden vervolgens om kwart voor twee de Doe Maar Dapper KleurRun.

De Needse KleurRun was de vorige jaren al een waar spektakel maar dit jaar komt er nog een extra spectaculair element bij: er zullen laagdrempelige hindernissen zijn tijdens de KleurRun om deze nog leuker te maken. De deelnemers (vanaf 10 jaar) beginnen geheel gekleed in het wit en worden onderweg voorzien van een scala aan kleuren. Na 2,5 km rennen, springen, lopen, kruipen of huppelen komen zij versierd binnen op het festivalterrein en barst het feest los.

OranjePop
Vanaf 3 uur begint het OranjePop festival met een gevarieerd muziekprogramma met Tim Dawn (bekend van 3FM), Indiv, Exxbent, Let it Happen en Spawn. Tussen de acts door zullen drie DJ’s los gaan in de feesttent. Daar hoef je zeker geen kou te leiden want de tent is dit jaar verwarmd en is groot genoeg voor ruim 750 man.  Vanaf 21:00 kun je uit je dak gaan op een geweldige set dance-muziek die je door de 70’s, 80’s, 90’s en 00’s gaat leiden om te eindigen met een Happy Hardcore en hardstyle set.

Kijk op www.oranjepopneede.nl voor meer informatie over alle activiteiten.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven