HEN-voetbaltoernooi geslaagd event

EIBERGEN – Op donderdag 18 mei werd voor de zesde keer het HEN-voetbaltoernooi van Het Assink lyceum gehouden op de velden van FC Eibergen. Met maar liefst 46 teams, bestaande uit ongeveer 415 eerste-, tweede- en derdejaars leerlingen was dit het grootste HEN-voetbaltoernooi tot nu toe. Alle locaties van Het Assink, die gevestigd zijn in Haaksbergen, Eibergen en Neede (vandaar ‘HEN’), deden mee aan het toernooi. De leerlingen waren verdeeld over zes poules: per leerjaar een poule voor jongens en een poule voor meiden. De winnaars bij de meisjes waren de teams ‘Pannenkoeken’ (leerjaar 1), ‘De Lekkertjes’ (leerjaar 2) en ‘Ke’ (leerjaar 3). De winnaars bij de jongens waren de teams ‘FC Titom’ (leerjaar 1), ‘FC Boktor’ (leerjaar 2) en ‘FC Ranja’ (leerjaar 3). Vanwege de grote belangstelling onder de leerlingen voor dit toernooi, waren vooraf kwalificatiewedstrijden gehouden op de vijf Assink-locaties.

De wedstrijden werden prima begeleid door leerling-scheidsrechters die het examenvak Bewegen, Sport en Maatschappij (BSM) op Het Assink volgen.

De organisatie van dit toernooi was in handen van vakleerkrachten Lichamelijke Opvoeding van Het Assink en de Sport Federatie Berkelland.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven