Arno Mennink beste Mitsubishi-monteur!

BORCULO – De Nederlandse technicus en 1e monteur bij Mitsubishi-dealer Nijman in Borculo is deze week de grote winnaar geworden van de Europese Mitsubishi Technician Contest 2017. De Mitsubishi Technician Contest is een grootschalig evenement van Mitsubishi Motor Europe. Arno Mennink won afgelopen maart de nationale competitie en kwalificeerde zich daarmee voor de Europese finale op 22 juni, waaraan twaalf nationale winnaars met elkaar de strijd aangingen voor de Europese titel. Na een zenuwslopende en intensieve finale vol praktijkopdrachten kwam Mennink als winnaar uit de bus. De Nederlander is officieel de beste Mitsubishi-monteur van Europa en is verzekerd van deelname aan de prestigieuze Global Service Skills Contest, ofwel de wereldfinale die in Japan plaatsvindt. Bij Mitsubishi Motors staat een goede servicekwaliteit hoog in het vaandel. Het merk hecht veel waarde aan de kennis en deskundigheid van technici en investeert daarom veel in educatie en bijscholing.

Ook worden werknemers gestimuleerd en beloond om het kennisniveau op peil te houden. De Mitsubishi Technician Contest is daarvan een goed voorbeeld.

Nederlandse Mitsubishi-monteurs hebben in het verleden vaker uitstekend gepresteerd in de Europese finale, met een eerste plaats in 2004 en een tweede plaats in 2006.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven