Jaarlijkse excursie van Berkel & Slinge

REKKEN – Erik Steinkamp: ”De jaarlijkse excursie van de VAN Berkel&Slinge zal plaatsvinden op donderdag 22 juni. Wij komen samen op het melkvee bedrijf van Henk Tankink, Honesweg 8 te Rekken, waar wij het bedrijf bezichtigen en uitleg krijgen over het bedrijf (natuurinclusief boeren). Daarna wordt het perceel van Hans te Raa bezocht op de hoek van de Honesweg/Haaksbergsebinnenweg welke is omgevormd van cultuurgrond naar natuurgrond. Hans te Raa zal hier e.e.a. over vertellen. Na de lunch op het Landgoed Lankheet is er een excursie met uitleg d.m.v. een wandeling van ruim 2 uur op en over het Landgoed Lankheet onder leiding van een gids.

Opgave uiterlijk voor 15 juni via onze website vanberkelenslinge.nl of via mail [email protected] of evt. telefonisch 0545-477587, de kosten voor deze excursie bedragen voor leden € 15,- en voor niet leden € 20,- over te maken op rekening: NL 90 Rabo 011 369 11 65 o.v.v. excursie 2017

De excursie kan zowel met de auto als per fiets. Het advies is om indien mogelijk zoveel mogelijk met de fiets te komen of om de fiets mee te nemen naar het bedrijf van Tankink, van waar uit wij verder dan zoveel mogelijk met de fiets gaan. Uiteraard kunnen deelnemers ook per auto de verschillende objecten bezoeken.”

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven