Nieuwe hoofdsponsoren voor v.v. DEO

BORCULO – Voetbalvereniging DEO uit Borculo is nog altijd groeiende. Niet alleen in het aantal (jeugd)leden, maar ook qua sponsoring. Het bestuur van de vereniging kan dan ook trots melden dat maar liefst 3 bedrijven zich aan DEO verbinden als hoofdsponsor. De komende 4 jaar zijn Baks Borculo, Buitencentrum Kerkemeijer en Bewust Winkelen de nieuwe hoofdsponsoren. De bedrijven gaan niet alleen het eerste elftal sponsoren, maar de gehele herenselectie (heren 1 en 2) en de beide zondag-damesteams. Op donderdagavond 29 juni werden de overeenkomsten in bijzijn van de aanvoerders van de vier teams ondertekend. Namens het bestuur sprak voorzitter Koen Kornegoor lovende woorden over de 3 maatschappelijk betrokken bedrijven, die door hun bijdrage een flinke impuls geven aan de vereniging.

Voor Buitencentrum Kerkemeijer betekende dit een verlenging van de langdurige (hoofd)sponsorrelatie. ‘DEO en Kerkemeijer zijn al vanaf de oprichting van de club met elkaar verbonden. Hoe mooi is het om te zien dat de vereniging groeit en bloeit en dat ik daar als sponsor aan kan bijdragen’, aldus Bert Ribbers van Buitencentrum Kerkemeijer.

Bewust Winkelen is nieuwe hoofdsponsor bij DEO.  Directeur Jan Bouwman: ‘We sponsorden het 2e elftal al en toen de mogelijkheid zich voordeed om hoofdsponsor te worden, hoefden we hierover niet lang na te denken. Voor ons een mooie kans om ons lokaal te promoten met ons bedrijf Bewust Winkelen, zeker nu we ook trotse hoofdsponsor van de dames zijn geworden’.

Ook Baks Borculo is nieuwe hoofdsponsor. ‘Een prachtig Dijkhoeks bedrijf sponsort een prachtige Dijkhoekse vereniging. Zo simpel is het eigenlijk. Daarnaast is veel personeel van ons bij DEO betrokken als voetballer, leider of vrijwilliger en dat maakt dat we met nog meer trots hoofdsponsor zijn’.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven