Voor-Beltrum weer klaar voor kermis

VOOR-BELTRUM – Voor Beltrum kan zich weer opmaken voor drie gezellige dagen kermis. Zaterdagavond 5 augustus wordt er in de feesttent begonnen met een viering en aansluitend een gezellig samenzijn voor de eigen inwoners. Er kan onder het genot van een drankje worden geluisterd naar de mooie platen van Henk Klein Gunnewiek samen met Compaan Bennie Nijhuis. Zondag 6 augustus begint het sportieve programma vanaf 10.00 uur met voetbal, volleybal en voor de kinderen het kinderprogramma.

Wil je meedoen met volleybal 4 tegen 4, geef je team dan snel op bij Carla Tuinte 0544465676. Voor de kinderen zal de brandweer van Groenlo wat spellen verzorgen, Tom Krooshof de goochelaar verzorgt een optreden en natuurlijk kan er geschminkt worden. Tussen 12.00 uur en 13.00 uur kan er gestart worden met de sterrit of toertocht door onze mooie Achterhoekse omgeving. Deze eerste kermismiddag treedt King Boogie op in onze feesttent. Vanaf 21.00 uur de zondagavond zal Plork en de Aannemers het feest verder voortzetten.

Maandag beginnen we de kermis met de officiële opening op het feestterrein waarna de buurtspelen beginnen. Verschillende buurten strijden om de winst van 2017. Deze middag speelt de band Kraakthelder in onze feesttent waarbij natuurlijk de prijsuitreiking plaatsvindt. Maandagavond zal ook Café Halfweg geopend zijn om onder het genot van een drankje de tweede kermisavond te beleven en ook in de feesttent is het groot feest met de band X-static. Zij hebben één missie, elk event omtoveren tot een groot feest.

De laatste dag, dinsdag 8 augustus 2017, beginnen we om 09.30 uur met een heerlijk ontbijt in onze feesttent en daarna zal het vogelschieten en gooien beginnen. Wie worden de Koning en Koningin van 2017 en wie wordt dit bij de jeugd………?

Nadat de koningsparen bekend zijn zullen we ze huldigen in de feesttent met de Grolse band Curls on Fire. Nieuw dit jaar is dat we de dinsdagmiddag verlengen…..dus de tent gaat niet dicht, maar juist om 18.00 uur kunnen we een optreden verwachten van de heren Beck und Bauer. Zij zullen zorgen voor een spetterend slot van onze kermis 2017.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven